CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dimarts, 19 de maig del 2015

LA JUNTA ELECTORAL PROVINCIAL ACORDA SUSPENDRE LES RETRANSMISSIONS DEL PLE DE L’AJUNTAMENT DEL PASSAT 14 DE MAIG, FINS QUE ES TANQUIN ELS COL.LEGIS ELECTORALS



Cent per Cent per Batea va presentar una denuncia davant de la Junta Electoral Provincial, a l’entendre que el Grup de la UPTA que Governa l’Ajuntament de Batea havia infringit la Llei a l’aprofitar aquest Ple per fer campanya electoral, ja que la retransmissió dels Plens es paga amb fons públics. Al nostre entendre, aquesta conducta, a més de ser il·legal, és antidemocràtica, ja que impedeix que tots els partits ens presentem a les eleccions en igualtat de condicions.

La Junta Electoral Provincial ens dona la raó, i suspèn la retransmissió del Ple fins que hagin passat les eleccions. De la resolució dictada per la Junta, cal destacar que afirma que la conducta denunciada infringeix la Llei, “ja que implica la destinació de fons públics a una activitat de propaganda electoral d’una concreta candidatura, donat que la difusió dels Plens pel Canal 21 Ebre es realitza en virtut d’un contracte amb subjecció al qual percep una contraprestació del propi Ajuntament”.

El nostre Grup ja fa molt temps que “critica” la instrumentalització dels Plens i de la seva retransmissió pel Canal 21, ja que l’Alcalde els fa servir per obtenir un rendiment electoral i limita les intervencions de l’oposició al “mínim legal”, segons ell mateix ha manifestat. Entenem que aquesta resolució de la Junta Electoral Provincial corrobora els nostres arguments, ja que el que va passar al Ple del 14 de maig és el que s’ha repetit a gairebé tots els Plens que s’han celebrat durant el mandat, i per més que quan no s'està en campanya electoral la llei permet aquestes accions, HO PROHIBEIX EN CAMPANYA ELECTORAL !!!!

Us deixem la resolució.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.