CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dilluns, 18 de maig del 2015

CONSTRUCCIÓ DE DESPATXOS O LOCALS PER A JOVES EMPRESARIS AMB UN LLOGUER ECONÒMIC



Molts cops es vol començar a exercir alguna professió o muntar una petita empresa però no sabem si ens anirà bé o no, aquí ho podrem provar d'una manera econòmica i sense córrer grans riscos.

Hem vist com en diferents ocasions al llarg d'aquests darrers anys hi han hagut petits negocis o autònoms dedicats a l'exercici d'una professió, que han tingut la necessitat de disposar d'un espai no massa gran però amb uns mínims de serveis per començar i veure si eren capaços de tirar endavant el seu negoci. Imaginem-nos un espai on hi haguessin 4 o 5 despatxos, on es pogués compartir una sèrie de serveis com una sala de reunions, una recepció, uns WC, fotocopiadora, centraleta de telèfons, instal·lació de dades, wifi, clima i altres. Si en un moment donat es vol començar un petit negoci o un exercici de la professió lliberal, creiem que aquest espai el pot ajudar i fins i tot convèncer de que es quedi al poble per provar-ho, li posem fàcil, amb tots els serveis, que no hagi de veure's en res (condicionar local, donar d'alta serveis,...), que tant sols hagi de pagar un lloguer econòmic i a començar a treballar. Aquest espai ha de servir per començar, provar-ho i si el negoci prospera, poder passar a fer inversions més importants en espais més grans. El lloguer podria ser d'un tipus que augmentés progressivament al llarg dels anys per arribar a ser un lloguer sense avantatges econòmics, d'aquesta manera podríem assegurar que la gent no s'aprofités d'aquest lloguer més econòmic i donar pas a altra gent que pogués gaudir d'aquests avantatges i d'aquestes instal·lacions. Sabem de la construcció del Viver d'Empreses a Gandesa però no considerem que estiguem duplicant cap servei a nivell comarcal, la nostra proposta està més encaminada a cobrir una necessitat a nivell municipal i no comarcal. També hi ha una gran diferència en la nostra proposta, sobretot en el tema del lloguer amb augment progressiu, aquesta mesura promou l'emprenedoria, molts cops poden haver negocis que no veuen mai la llum per problemes de finançament, s'han de fer inversions importants per poder començar i això molts cops fa que es faci un pas enrere. Per posar un exemple, ens podríem imaginar qualsevol negoci o empresa que no necessiti de molt espai físic, però si d'uns mínims per poder donar una imatge de serietat alhora de poder rebre clients (enginyers agrícoles, advocats, serveis informàtics, serveis d'administració, disseny gràfic, psicòlegs, turisme,...), poden ser persones que han treballat fora de Batea i que amb l'experiència obtinguda ara vulguin provar d'engegar un negoci, poden ser estudiants que un cop acabats els estudis i amb la motxilla plena de noves idees i moltes ganes de fer coses, es trobin en un mercat laboral en hores baixes, aquest espai els pot acabar de fer decidir. Tens la idea, la iniciativa, les ganes, la aptitud i la actitud, nosaltres et posem un petit espai per començar i si tot funciona bé, ja pots somiar amb projectes de futur més ambiciosos. Dos conceptes principals, lloguer econòmic per fomentar l'emprenedoria i espai adaptat per a començar immediatament.

En principi hem ubicat la proposta a l'edifici del BBVA i el Casal d'Avis, a dalt de tot, però poden haver-hi altres possibilitats:

1 comentari:

  1. Molt bona idea, no sabia que era tan gran esta planta, aquí és on hi havia abans l'hospital de dia de l'Ajuntament? o algo així? i ara penso, aquí només hi ha una escala no? una escala per a la penya del barça, una escala per als jubilats i una escala per als que estaven dalt, ah no! que hi ha una altra porta en 4 o 5 escales de sortida d'emergència i una tanca de ferro que dona a l'altre carrer!!!!!!!!, molt interessant. Ahora caigo!

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.