CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dijous, 21 de maig del 2015

A L'AJUNTAMENT NO ENS DEIXEN VEURE ELS EXPEDIENTS !!!



Tot va començar el 4 de novembre del 2014 quan un dels nostres regidors va rebre la següent notificació per part de l'ajuntament i firmada pel senyor alcalde:

Podeu comprovar que es tracta de Ramon Antonio Arnal Vidal i de la seva piscina. Segons diu el comunicat s'excusa en la regularització del cadastre per fer una revisió del seu expedient d'obres concedit l'any 2000, fa més de 15 anys. El que no diu el comunicat és que l'immoble en qüestió està inscrit i donat d'alta al cadastre correctament i paga el seus impostos d'IBI correctament, per tant la revisió del cadastre que s'està duent a terme no troba cap anomalia en lo que fa referència al pagament d'impostos.

Per què llavors és fa una revisió d'un expedient d'obres de fa més de 15 anys si paga els seus impostos d'IBI correctament??

Amb aquesta revisió de l'expedient d'obres es pot observar com la famosa piscina està dibuixada a la caràtula del projecte que es va presentar i en 10 dels 25 plànols de que consta el projecte:
És evident que en cap moment es va voler amagar la construcció d'aquesta piscina, però és veritat que aquesta no hi constava al pressupost d'execució material perquè es pensava construir més endavant i finalment es va decidir fer-la durant la construcció de la vivenda. Assumeix per tant el nostre regidor que es va equivocar al no actualitzar el pressupost de la vivenda i pagar la diferència que això suposava en el permís d'obres. Actualment ja s'ha presentat aquesta documentació i s'ha pagat la liquidació de la modificació del pressupost.
Arran del requeriment que se li va fer al nostre regidor i davant de la sospita de que es pogués tractar d'un fet discriminatori i intimidatori per estar com a regidor de l'oposició a l'ajuntament de Batea, el nostre grup va pensar que s'haurien de revisar tots els expedients d'obres de tots els regidors de l'ajuntament per deixar constància de que totes les obres coincideixen amb els projectes presentats en el seu moment (recordem que es va revisar un expedient de feia més de 15 anys). Vam poder trobar algunes possibles irregularitats en referència al tipus de vivenda que tenien registrada al cadastre i que no coincidia amb la realitat, i va ser llavors quan vam decidir demanar accés a aquests expedients per poder comprovar que estaven correctes, i que l'acció que s'havia dut a terme en relació al regidor de 100%xB no havia segut discriminatòria. Aquesta va ser la primera instància presentada el 24 de novembre del 2014:
 
El 19 de desembre del 2014 ens responen a la instància i ens deneguen per primer cop l'accés a aquests expedients al·legant que es tracte de dades de CARÀCTER RESERVAT:

El dia 23 de desembre del 2014 tornem a demanar accés als mateixos expedients tot explicant que no volem saber cap dada del Ministeri d'Hisenda, sinó que el que volem és comprovar tota la documentació tècnica dels expedients per veure que correspon exactament a les edificacions que allí existeixen i que la Llei d'Urbanisme ens permet poder accedir-hi i denunciar qualsevol irregularitat:
 
NO REBEM CAP RESPOSTA PER PART DE L'AJUNTAMENT !!!!!

El dia 30 d'abril del 2015 i després d'haver esperat més de quatre mesos la resposta de l'ajuntament, tornem a demanar amb una instància l'accés als expedients:

El 14 de maig rebem finalment la resposta de l'ajuntament denegant-nos un altre cop accés a aquests expedients d'obra, però aquesta vegada ens diu que busquem un interès electoralista de la INFORMACIÓ PÚBLICA demanada (Pública????, encara no l'hem pogut veure):

Ens diu que són llicències d'obres molt allunyades en el temps, però més de 15 anys no és lluny en el temps. Ens agradaria veure un dia la "vara de medir" que té aquest ajuntament i també ens agradaria veure aquests expedients, ells han pogut veure els nostres sense haver-ho de demanar, nosaltres en canvi no hem pogut veure els seus. 

TINDRAN ALGUNA COSA QUE AMAGAR???

PER QUÈ NO ELS DEIXEN VEURE???

AIXÒ ÉS DEMOCRÀCIA???

AIXÒ ÉS TRANSPARÈNCIA???

3 comentaris:

  1. Si ho fa l'oposició és electoraliste, si ho fa l'equip de govern és la llei.
    Si els denuncieu a la junta electoral és censura i electoralisme. Si ells censuren a l'oposició CADA ple negant i restringint la paraula és llei.
    Si els treieu assumptes personals és electoralista. Si ho fa l'equip de govern és llei i correcte.
    Si l'equip de govern denúncia és perquè tenen la raó i la llei. Si els denuncien a ells és tot fals, mentida i electoralista.
    L'equip de govern pot fer articles als diaris perquè sempre diu la veritat. L'oposició o altres no perquè només diuen que barbaritats.
    Contra l'equip de govern és fan campanyes: L'equip de govern no va contra ningú.
    A l'equip de govern se'l desprestigia i insulta. L'equip de govern només tira floretes i bones paraules a l'oposició.
    Totes les propostes i iniciatives de l'equip de govern son bones i assenyades. Totes les propostes de l'oposició són il·legals i descabellades.
    L'Ajuntament pot repartir cartes amb "informació d'interés" als veïns. L'oposició només reparteix mentides i "pamfletos"
    L'equip de govern sempre diu la veritat. l'oposició sempre menteix.

    Gent.... ho teniu difícil amb aquest Ajuntament tan perfecte!!

    (la ironia també la denúncien??)

    ResponElimina
  2. Genial el comentari anterior. A mi personalment no men calen tantes d'explicacions de la piscina. Quan s'acaba les obres van a mirar-la i fer un control los de l'Ajuntament, què vas fer Arnal? que la vas tapar quan van vindre a fer-te la inspecció???? jo trobo que no se us pot denegar la informació, no hi ha una partida de 65000 € per als temes judicials, pos au, al contenciós u on siga, o es que los 65000 només son pels temes de l'actual equip de govern?

    ResponElimina
  3. Bona nit amics:

    Us volia escriure unes paraules d'agraiment i de suport des pres de la dura jornada electoral que vàrem viure ahir, perque independentment de les opinions, totes respectables només faltaría, per a mi vosaltres sou els guanyadors morals d'aquestes eleccions.

    Va ser un dia molt llarg, ple d'emocions i de tensió, amb cap fred i sempre amb un comportament exemplar, recordant la part positiva perque companys a unes eleccions i a mes les d'aquest poble sempre pots extreure la part positiva i es que vàreu ser els únics que vàreu sumar en respecte als altres partits.

    No tantsols vàreu sumar mes vots respecte a les altres eleccions, vàreu sumar il.lusió, bona feina, saber fer , una altra manera de fer les coses, companyerisme, sentiments, diàleg i sobretot els ser cadascú com sou, SINCERS, i amics meus la sinceritat devegades mata, per desgràcia la politica d'aquest poble va per un altre cami.

    Un amic

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.