CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dimecres, 23 de febrer del 2011

RESPOSTES

Avui volem respondre a les preguntes que ens ha anat fent la gent aquests últims dies. La nostra intenció és contestar a totes les preguntes que ens feu, amb la intenció de contestar-les totes. Però ho farem dedicant un dia cada parell de setmanes per a donar respostes a totes les preguntes que hi hagin. Creiem que així serà més àgil.

La primera pregunta que ens han fet es saber com ens finançarem. La veritat es que el tema del finançament del partit es una qüestió que encara no ens havíem plantejat. Potser forma part de la inexperiència d’un grup de gent que sense massa coneixement de com és el món de la política, mira de posar-se a treballar , sense tindre en conte coses que són més d’intendència que no dels problemes que s’intenten resoldre.

Actualment, els costos que ens hem trobat, han estat mínims; només els propis de la constitució del partit, i això s’ha pagat amb aportacions dels afiliats. ( Es a dir a escot i com diu la dita “a escot no hi ha res car”).

La veritat es que més endavant, doncs ja ho veurem. Encara no ens hem posat a pensar com ho farem.

De moment per donar-nos a conèixer, fem servir més l’ingeni que no el talonari. Fins el moment, veiem que les noves tecnologies són una bona eina. Si em de fer campanya, les nostres pretensions són modestes, ja que la nostra activitat queda acotada al poble.


Carlos ens va preguntar que “Si vosaltres guanyeu podré anar a jugar a tenis a una pista amb condicions?”. També ens demana que siguem més concrets.

 En primer lloc, gràcies per visitar i per participar activament al nostre blog amb els teus comentaris.

Ens preguntes que, si nosaltres guanyem , podràs anar a jugar al tennis en condicions a la pista municipal, i ens demanes que siguem més concrets.

En quant a la pregunta, no te la podem contestar, ja que com hem posat de manifest al nostre escrit, creiem que no es pot abordar un tema tant important com les infraestructures i els serveis a la gent del nostre poble, amb precipitació i a la lleugera, i sense un pla que les contempli de manera global.

Per tant, i amb coherència amb aquesta idea, si nosaltres guanyem farem una reflexió profunda i un estudi acurat, al que es detectin les necessitats del poble i al que es contemplin els mitjans dels que disposem per cobrir-les, per poder redactar un pla que ens permeti equivocar-nos el menys possible.

De totes maneres i per a ser més concrets tal i com ens demanes, a priori i a manca d’aquest pla d’infraestructures, pesem que en aquest moment la nova zona esportiva, que inclou una piscina climatitzada, no és una prioritat, i també pensem que caldria millorar les infraestructures de les que ja disposem i que no donen un servei adequat al poble, entre elles la pista de tennis i les piscines municipals actuals, a les que també s’ha fet referència a molts dels comentaris.

A més, cal tenir en compte, que fent un bon manteniment, el deteriorament de les infraestructures que tenim no arribaria als nivells actuals, podent ajustar les inversions al ús adequat de les mateixes.

La Judit també ens fa una pregunta sobre d’incorporació al mercat laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Creiem que es necessari trobar sortida a persones amb disminució psíquica o física, i també a altres col·lectius, com les persones amb perill d’exclusió social, i l’Administració, també la local, ha de ser especialment sensible a aquesta realitat.

A més pensem que la inclusió laboral d’aquests col·lectius no s’ha de fer per cobrir l’expedient, si no buscant la seva integració real dins de la societat. En definitiva que aquestes persones puguin sentir-se realitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.