CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dimarts, 8 de novembre del 2016

ASSOCIACIÓ DE DONES "LA TEMPLADA", FELICITATS !!!!!!!



Aquest passat divendres dia 04 de novembre vam fer entrega a l'associació de dones "La Templada" d'un xec per valor de 3.000,00 € com aportació al "projecte/idea" guanyadora d'entre totes les presentades per les associacions de Batea.


Ja sabeu d'on surten aquests diners, ho hem explicat moltes vegades (del sou de la Vicepresidenta primera del Consell Comarcal), i també sabeu de sobres on volíem que fessin cap,.... a la gent de Batea. Com ??, a través de les associacions. Això és el que vam decidir des del grup de 100%xB, això va ser l'únic que vam decidir,.... bé, això i la data de la primera reunió amb totes les associacions del poble. Va ser el dia 6 d'abril quan ens vam reunir amb totes les associacions del poble per explicar la decisió que havíem pres i per tenir un primer intercanvi d'impressions, el representant de 100%xB i pont d'unió amb les entitats va ser el Joan Pasqual Llop. En aquesta primera reunió es va arribar a l'acord de que "cada representant transmetria el contingut de la reunió a les diferents juntes de les associacions per veure que en pensen aquestes sobre les diferents formes de repartir els diners.  També es va acordar de fer almenys una altra reunió el proper dijous 28 d'Abril de 2016 a les 22:00 h al mateix lloc, i portar idees o propostes on destinar els diners des de cadascuna de les entitats per poder valorar-les i prioritzar-les". En la segona reunió, molt més productiva al haver parlat  totes les juntes sobre el tema, es va arribar a uns acords molt més concrets. Es va acordar fer una "única donació de 3.000,00 € a la proposta o idea més ben valorada", tan sols podien votar les associacions del poble i en cap cas podien fer-ho per la seva proposta, havien de prioritzar entre totes les propostes, de més a menys prioritàries. Quedaven fora d'aquest procés dues entitats del poble que pel seu caire solidari i benèfic rebrien dues aportacions extraordinàries des de 100%xB, eren la lliga contra el Càncer i Càritas. La primera ja va rebre la donació per poder instal·lar uns inflables per als xiquets i xiquetes de Batea durant la paella popular a la plaça.


Bé, finalment es van proposar 7 idees/projectes, totes les entitats van poder prioritzar les que creien més importants i les tres primeres van ser:

1er. MERCAT MEDIEVAL (Associació de dones La Templada)
2on. ESCOLA 21 (Associació de Mares i Pares IE de Batea)
3er. VIOLÈNCIA DE GÈNERE (Centre Cultural i Recreatiu Sant Isidre)

Des d'aquí felicitar a l'associació de dones "La Templada" pel resultat i pel seu treball diari, estem segurs que utilitzaran l'aportació de la millor manera possible intentant revertir-ho a tota la gent del poble. Moltes gràcies també a totes les associacions que han participat invertint el seu temps i esforç en la presentació de les seves propostes.
 
Els de 100%xB estem molt contents de com ha anat aquesta primera experiència, conscients de que tot es pot fer millor i esperant poder repetir-ho l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.