CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

diumenge, 8 de novembre de 2015

Decisió important de 100%xBDes de fa quatre anys els membres de 100%xB hem estat al servei de tothom de Batea que ens ha necessitat, també hem fet oposició a l'ajuntament de Batea fiscalitzant l'actuació de l'equip de govern i com no, aportant les nostres idees i propostes. A partir d'ara tenim una representant al Consell Comarcal de la Terra Alta, i el que és més important, la tenim a l'equip de govern, és la nostra companya i regidora a l'ajuntament de Batea la Cinta Rams Albuisech que n'és la vicepresidenta primera i responsable de l'àrea de Benestar social i família, Gent Gran i Polítiques de dones. Des d'ara mateix posem a la Cinta Rams Albuisech a la disposició de tothom que vulgui i/o necessiti alguna cosa relacionada amb el Consell Comarcal, per suposat que també podeu referir-vos a qualsevol integrant de 100%xB que molt gustosament li farem arribar el vostre missatge, o través de qualsevol mitjà de comunicació com el telèfon, mail,....
Bé, ara estem a dins, i des de dins volem treballar per la gent de Batea i per tota la comarca, i ho volem fer de l'única manera que ho sabem fer, posant-hi tots els sentits i totes les ganes, posant-nos a disposició de tothom per a que ens feu arribar les vostres inquietuds, problemes, qüestions,....estem per escoltar i per treballar. Volem la vostra participació i deixem la porta oberta per a que entreu quan vulgueu.
Ja sabeu que un dels nostres puntals és la transparència, això que tanta falta fa en aquesta política actual on la informació és guarda com un tresor, doncs bé, començarem per dir-vos l'acord que vam arribar a 100%xB referent al sou de la vicepresidenta del Consell Comarcal. Recordem que és l'únic sou que es cobra a 100%xB, que puja la quantitat de 711,89 €/mes (nets) per una dedicació parcial i que la Cinta Rams Albuisech ha posat a disposició de 100%xB de manera íntegra tal i com manen els nostres estatuts del partit. La decisió que hem pres des de 100%xB ha estat la de remunerar la dedicació que a partir d'ara tindrà la nostra companya Cinta al Consell Comarcal amb un sou de 237,29 €/mes i deixar com a donatiu per al partit de 100%xB la quantitat de 474,59 €/mes. Aquesta ha estat una decisió que podrà ser revisada quan es cregui convenient i que evidentment informarem si així es fa.
A partir d'aquest moment estem obligats a portar una comptabilitat i aquests comptes del partit hem decidit que seran públics, els publicarem periòdicament per a que tothom pugui veure en que s'utilitzen els diners. El primer que farem serà pagar les despeses de les darreres eleccions municipals que com podeu suposar les vam suportar entre tots els integrants del grup, és un dels inconvenients de ser un partit independent. També es pagaran les despeses ordinàries del partit que són poques, però fins ara les hem hagut d'absorbir els integrants de 100%xB, i els regidors molt concretament  quan hem realitzat desplaçaments (a l'ajuntament només es paguen les dietes de l'equip de govern), per cert, ningú del nostre grup cobrarà indemnitzacions pel temps invertit (que en realitat seria com un sou). Però el que tenim més clar, és que la resta de diners després de cobrir totes les despeses, volem que vagin directament a la gent de Batea, el com?......aquesta és la gran pregunta que esperem que entre tots puguem donar-li resposta. Hem pensat fer-ho a través d'ajuts a les associacions del poble, intentant portar a terme alguna de les nostres propostes electorals, ....... en definitiva, tenim molt clar que la major part d'aquest sou el volem revertir al poble de Batea i a la seva gent, i necessitem una vegada més que ens ajudeu a trobar la millor forma d'aconseguir-ho, esperem les vostres propostes i la vostra participació.
No perseguim que tots els polítics facin el mateix, no perseguim donar exemple a ningú, tant sols intentem ser fidels als nostres ideals, ........ no estem aquí per un sou o una indemnització, hi estem per vocació i per responsabilitat, ......i per un temps limitat.

1 comentari:

  1. El que està clar és que no ho teniu perquè fer, però només de pensar-ho i comunicar-ho ús honra. Jo estic a la junta de l'associació de dones i uns dinerets més ens anirien de perles ja que la festa medieval, que dediquem moltes hores, hi ha moltes despeses i les ajudes que rebem cada vegada són més petites. En la mateixa situació estàn les altres associacions. Tots volem fer festes per i para el poble, però els diners són un dels grans obstacles. Sóm un poble petit i el nombre d'associats no és molt gran per poder fer front a tot. Moltes gràcies per tenir-nos en compte i si això ho feu realitat ho acceptarem amb els braços oberts.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.