CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 15 de maig del 2015

VÍDEO CAMPANYA ELECCIONS MUNICIPALS 2015


3 comentaris:

  1. Comentaris respectuosos i constructius?, mirant el vídeo que heu fet sobren els comentaris. Estic orgullós del vostre recorregut, de tots, de les cares conegudes i de les noves, del vostre esforç diari durant aquests 4 anys duríssims, de les vostres propostes sempre tan ben documentades, de les vostres reflexions tan contrastades, del respecte que sempre heu demostrat, de les ganes i de les ganes de sumar. Sobren els comentaris. Només se m'acudeixen paraules per animar-vos, per a dir-vos com ens feu sentir d'orgullosos a un gran nombre de bateans. Us desitjo molta sort, perquè tota la resta ja ho teniu entre tots i totes, cadascun aportant el vostre granet,feu un molt bon equip. Tant de bo pugueu tenir l'oportunitat de governar perquè Batea us necessita, al meu poble li convé un canvi d'aires, un canvi d'idees, un canvi de rumb, li convé aquesta participació de tot el teixit del poble, li convé ordre i ganes, i vatres les teniu. Estic fart d'allò que veig, fart del egocentrisme malaltís, fart de denúncies i atacs, fart de que fem riure, fart de les manipulacions, fart de la por. No entenc el perquè de la por, no ho entenc, si la papereta no la veu ningú... si el vot és secret!!! és temps de reflexió, i jo aposto per vatres, aposto pel canvi. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb l'escrit anterior i us voldria dir moltes coses, a veure si m'ensurto:

    Quan penso amb vosaltres com a partit sento una enveja sana ja que a mi particularment la politica no m'agrada però si que m'agrada estar a associacions i veig reflexat amb vosaltres una manera molt meravellosa de dur un ajuntament, dialogant, fent participar a la gent que es a la fi la que ha de ser partícep de les coses que rodegent les coses bones i no tants bones i dels posibles problemes cotidiants de la vida de batea.

    No se que passarà el dia 24, personalment voldria un canvi ja que crec que es el moment oportú per canviar el rumb d'un poble tant meravellós i a la vegada tant destruit socialment i que no es mereix aquest càstig.
    Us vull animar perque crec que sou simplement diferents a la manera de fer i d'actuar, ho podeu fer mes be o malament però amb diàleg, parlant sense por a les posibles adversitats que us podeu trobar.

    Només us voldría demanar una cosa si aquest canvi es fa efectiu, treure a la medida que es pugi totes les accions judicials contra tota la gent que ha estat involucrada judicialment i que els treballadors puguin tornar al seu lloc de treball on mai hauríen d'aver marxat, crec molt sincerament que vosaltres podeu fer tornar la normalitat social i moral a un poble que mai l'hagues hagut de perdre.

    Per acabar us voldria dir que per mi i molta gent ja heu guanyat, aquests dos ultims anys han estat molt durs per a moltes families i la serenor i la manera en com heu portat tots els fronts oberts es digne d'admirar,tantsols em queda per dir que tingueu sort i creure que tot es posible.

    ResponElimina
  3. Olé! pos jo també voto pel canvi. M'agrada molt el video i m'agrada que hi haigue tanta gent diferent i variada en tants aspectes, venga molta sort!

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.