CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dimecres, 13 de maig del 2015

RESPOSTA AL FACEBOOK DEL SR. PALADELLA !!!!!!!!!!!



Senyor Paladella, si vostè es vol defensar de les acusacions que se li estan fent mitjançant el Setmanari de l’Ebre, ens pareix molt bé, si vostè vol justificar que els papers que s’han publicat “tots son sense signar i mai diuen res més que l’esforç d’un alcalde per fer coses pel poble i res il·legal”, ens pareix molt bé, si vostè vol justificar que no permetrà que embrutin el seu nom,  ens pareix molt bé, però NO TOLERAREM que torni a dir que 100%XBatea dona papers a ningú, i menys que participi o hagi participat de cap trama per treure’l a vostè de l’Ajuntament de Batea amb joc brut.
Que vol dir que “En “Xavi” i els seus amics de 100%xBatea donen papers, en “Ximo”?, que li quedi clar a vostè i a tothom, que no hi ha cap membre del nostre grup que ni tant sols conegui al Sr. Ximo Rambla, i que 100%XBatea no té ni ha tingut mai accés a cap d’aquests documents que es publiquen, que són actes aixecades pel CatSalut referents a presumptes reunions a les que ha participat l’Alcalde. I no hi hem tingut accés, entre altres coses, perquè vostè ens L’HA DENEGAT. Se'n recorda de les nostres INSTÀNCIES (clicar per veure el document) sol·licitant tota la informació relativa al procediment judicial que s’està seguint al Jutjat de Gandesa, arrel de la querella formulada contra vostè i els tècnics de l’Ajuntament???, així com de la CARTA (clicar per veure el document) que “amablement” ens va remetre NEGANT-NOS aquest accés???, i de la nostra CARTA (clicar per veure el document) on tornem a demanar-ho??? Que tothom ho sàpiga el transparent que és l’Ajuntament de Batea!!!!!!
Per molt que es vulgui defensar, que repetim, és legítim, no pot negar que s’està seguint un procediment judicial contra vostè i els tècnics de l’Ajuntament, i nosaltres i tot el poble tenim DRET A SABER, dret a saber què està passant, o ens hem de refiar simplement de la seva paraula quan ho nega tot, però no ens facilita la informació que li demanem?
Natres no formem part de cap “màquina ben engrassada”, i no sabem com interpretar les seves paraules, però volem entendre que no ens inclou quan parla del “qui fan i volen fer, més encara, un negoci de la vida pública”. Però per si de cas és així, que li quedi clar a vostè i a tothom que la nostra candidatura no busca cap negoci, tot al contrari, posem els diners de la nostra butxaca per fer una campanya, encara que modesta, però en tot cas pagada íntegrament de la butxaca dels membres de la candidatura, i hem dedicat durant quatre anys el nostre temps al poble de Batea sense cobrar ni un ral, al contrari, gastant diners.QUIN NEGOCI HI HA EN AIXÒ?  I no volem res a canvi, només la confiança del poble per poder acabar amb aquesta política que vostè fa d’atacar personalment als contrincants enlloc de respectar la pluralitat i de deixar que tothom es pugui presentar a les eleccions en igualtat de condicions.
I vostè això no ho fa, utilitza els plens municipals per fer campanya durant tot el mandat,  parla tot el que vol i li dona la gana de nosaltres i les nostres famílies, i després ens retira la paraula, ens fa callar o ens crida a l’ordre. I cada Ple es retransmet moltíssimes vegades, i té la barra de dir a la gent que miri els Plens, que no faci cas de res més, només dels Plens, i llavors que voti EL QUE TOCA. Potser per això convoca un Ple extraordinari en plena campanya electoral... no podia esperar ni una setmana??? Per això agraïm tant que haguem pogut tenir el DEBAT del dia 5 de maig, i demostrar a tothom que quan estem en igualtat de condicions, que quan ens deixen parlar, tenim arguments i un projecte real de poble. També utilitza els mitjans de l’Ajuntament (Facebook, pàgina Web, cartes pel poble, power points fets pels treballadorsde l’Ajuntament, reunions a la sala polivalent, etc), per fer campanya del seu partit, i l’Ajuntament no és el seu partit, necessita que algú li recordi. I l’últim que ens faltava per veure, és que vostè i tres dels seus regidors es passegen per tot el poble, inclús per la residència, amb el notari, per recollir els vots de la gent gran que no pot anar a les urnes. Cadascú que ho jutgi com vulgui.

També diu que la justícia costa diners i que vostè no en té, però l’Ajuntament si que en té, veritat? A l’any 2014 es va gastar 66.000 € de l’Ajuntament en jurídics i contenciosos, quan els anys anteriors aquesta partida pujava aproximadament 15.000 €. Que fàcil és defensar el seu honor amb els diners de tots, que fàcil… potser si no hagués provocat tot aquest enrenou no caldria que ningú gastés aquests diners, i tots viuríem més tranquils.
I per últim, quan vostè fa referència, en to irònic i ocurrent, a que l’Ajuntament de Batea no aporta diners al setmanari de l’Ebre i altres sí, es podria aplicar “el cuento”, ja que l’Ajuntament de Batea si que aporta diners a un mitjà, al CANAL 21, concretament uns 10.000 € a l’any, i potser per això hi té les portes obertes per anar-hi sempre que vulgui a dir tot el que vulgui, sense que aquest mitjà es molesti en contrastar res ni en preguntar a 100%X Batea si té res a dir sobre les seves acusacions. Si volem aconseguir una entrevista ens hem d’esmelegar en demanar-la i coordinar no sé quans horaris i disponibilitat, i en canvi, vostè en un demà a primera hora ja està allí per rebatre el que nosaltres diem.
En fi,  les coses pel seu nom, vostè està fent una CAMPANYA BRUTA amb 100%XBatea com a continuació del que ha fet des de pràcticament el primer dia que vàrem obtenir representació a l’Ajuntament, i la gent ho ha de saber i ho ha de valorar. Ho tenim molt a prop, tenim una oportunitat per acabar amb aquest desgavell i posar les coses al seu lloc, per tornar a unir al poble, per deixar de banda els enfrontaments i per centrar-nos en el que realment importa.
Sr. Paladella, dediquis a explicar les seves propostes i a defensar-les, a escoltar a la gent del poble que vol dir la seva per prendre nota de les seves inquietuds i necessitats, no sé si ho sap però la campanya electoral és per això, i no per al que vostè està fent.

3 comentaris:

  1. Una vegada mes una lliçó de conportament i saber estar en uns moments que es molt difícil poder-te aguantar dels insults i les vegenades que esta dient envers de moltes families d'aquest poble, hi encara hiha gent que comparteix i posen me gusta al facebook, realment patètic, si aquest es l'alcalde que ha de governar-nos 4 anys mes apaga la vela i vàmonos, una cosa està clara que passi el que passi el dia de les eleccions hi ha gent que podem anar en la cara ben alta, cosa que dubto que molta gent pugui fer.

    Bona feina i endavant, un amic.

    Albert villarroya vila closa 1

    ResponElimina
  2. clar i catala!!! aixi se expliquen les coses.....i quan no es deixa parlar al plens s´han de buscar altres mitjans per fer-ho.........Felicitats i endavant!!!

    ResponElimina
  3. NOMÉS SOU RESPONSABLES D'ALLÒ QUE DIEU...NO DE LO QUE ALTRES INTERPRETEN, he llegit alguna vegada que a tothom li agrada la sinceritat fins que coneix algú que la practica.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.