CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dijous, 7 de maig del 2015

DEBAT ELECTORAL AL CANAL TERRES DE L'EBRE - ELECCIONS MUNICIPALS DE BATEA -


Aquest passat dia 5 de maig es va realitzar el debat electoral per a les eleccions municipals de Batea d'aquest 2015, com a representant de 100%xB hi va assistir la Cinta Rams Albuisech, com a representant de UPTA-CP l'actual alcalde de Batea Joaquim Paladella Curto. Després de diferents intents per canviar la data o hora del debat per a que hi pogués assistir el cap de llista de 100%xB Ramon Antonio Arnal Vidal que per motius personals no li era possible, la Cinta Rams Albuisech el va substituir portant a la pràctica el que sempre hem defensat, som un equip i defensem una altra manera de fer política.


Ja sabem que ho sabeu, però no ens cansarem de repetir-ho, sigueu CONSTRUCTIUS i RESPECTUOSOS en el vostres comentaris si us plau. Aquest és l'enllaç on podreu veure el debat si no ho heu pogut fer pel Canal Terres de l'Ebre:

7 comentaris:

  1. sense comentaris, veient el debat sobren les paraules.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si algú no para això pendrem mal i no val la pena. Hem d'unir al poble.

      Elimina
  2. Bon debat, bon cara a cara, m’ha faltat una mica de canya dels de 100x100 i m’ha sobrat bastant de lo que repetidament Paladella ha volgut presumir.
    Volia preguntar, com pot ser que no us deixon consultar expedients de l’Ajuntament, ho podeu explicar? I de què són o a què es refereixen. També volia preguntar si lo tema este de les obres d’Arnal ve de quan se va fer la casa o ara li han demanat de nou i qui ho demana, l’Ajuntament o algún veí o què. També volia preguntar-vos pel tema este dels llibres d'escola, he vist algun comentari que diu que pujaven 7.000 €, els va pagar o no l'Ajuntament tots los llibres?. Gràcies equip, esteu fent una faena impecable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Responent a la primera pregunta, ens han negat accés a expedients o documentació en varies ocasions, però del que paralavem al debat era de diversos expedients d'obres de regidors de l'Equip de Govern. L'Ajuntament no ens dona accés a aquests expedients perquè un informe jurídic de la Secretària diu que la sol.licitut es refereix a dades tributàries, i aquestes són reservades. Natres vam contestar que no era així, que el que demanavavem eren expedients urbanístics, que no voliem cap dada tributària, i que en tema d'urbanisme qualsevol ciutadà, sigui o no regidor, té dret a consultar els expedients. No hem rebut resposta, pel que recentment hem insistit en una altra instància, a la que tampoc hem rebut resposta. Què com pot ser?? pues ja ho veus, és.
      En quan al les obres de Ramon Arnal, l'Ajuntament ha revisat l'expedient d'obres de quan es va fer la casa a l'any 2000, i li reclama la legalització de la piscina que es va fer llavors. L'excusa que posa és la revisió cadastral que s'ha fet recentment al poble, però la piscina està perfectament declarada al cadastre, per tant, creiem que aquest requeriment no té res a veure amb la revisió cadastral. Això és el que vam defensar al debat . Volem puntualitzar també que el projecte de legalització requerit per l’Ajuntament, el dia del debat ja estava presentat..
      En quant als llibres de l'escola, l'Ajuntament va pagar dos factures de 600 €, un total de 1.200 €. No sabem exactament el preu total dels llibres, això ho hauria de confirmar l'AMPA, però si que sabem que l'Ajuntament no va pagar el total.

      Elimina
  3. Sóc lo d'abans, m'he deixat de preguntar sobre lo dels contractes de la gent... quan parleu de contractes precaris us referiu als contractes del personal de l'Ajuntament suposo perquè los que treballen a la residència i hsopital de dia treballen per a Sagessa, o no? perque de vegades me penso que tots los d'este poble li hem de donar gràcies a Paladella si tenim faena i si no en tenim hem d'anar a parlar en ell si ne volem tindre. Dic lo dels contractes perque si tan precaris son significa que aixo també ho te per la ma, igual no els vol arreglar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al debat es va parlar dels contractes del personal de la residència, que efectivament treballa per SAGESA, que és qui la gestiona. Quan vam dir que eren contractes precaris ens referiem a que eren gairebé tots a temps parcial, i el que vam criticar és que es parles d'ocupació femenina, és a dir, que es donés per sentat que aquests llocs de treball els han d'ocupar dones, ja que entenem que aquest discurs pot contrubir a perpetuar la discriminació de les dones al treball. Evidentment que els llocs de treball de la residència són molt dignes, per això també podrien optar els homes a ocupar-los.

      Elimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.