CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dissabte, 11 d’abril del 2015

LES PROPOSTES, PARTICIPA!!!!!!!!



Seguint la nostra manera de fer i sent fidels al que des de un principi hem defensat en quan a la participació de TOTHOM en la política municipal, us volem avançar les propostes electorals en les que hem estat treballant per a que hi pugueu dir la vostra. Volem que opineu, que ens pregunteu, que ens proposeu, que ens critiqueu, però sobretot QUE PARTICIPEU. Ho podeu fer de manera anònima o no, ho podeu fer al blog, ho podeu fer al facebook, ho podeu fer enviant un correu a centpercentperbatea@gmail.com, ho podeu fer aturant-nos pel carrer i parlant amb nosaltres,... Ja sabem que hi ha gent que no té accés a Internet, per això us demanem als que en teniu, que feu arribar als més pròxims aquestes idees i ens transmeteu les seves opinions. Potser no totes aquestes propostes sortiran al programa electoral, potser en sortiran de noves, potser algunes es modificaran… ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIO!!!


  • TRANSPORT PÚBLIC PER CONNECTAR BATEA AMB ELS POBLES DE LA COMARCA I VOLTANTS DINS EL CARNET VIU BATEA: Visites al metge, treball, estudiants, esportistes, fires per la comarca i altres.

  • AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIS SUPERIORS PER ALS JOVES DE BATEA: Ja sabem el que costa la formació i més si si tenim en compte la distancia fins als centres formatius d'estudis superiors, per això pensem que s’ha d’ajudar a les famílies i facilitar als nostres joves l’accés a la formació.

  • POSAR MÉS DINERS PER A MILLORAR ELS CAMINS RURALS DEL TERME MUNICIPAL: No ens oblidem que l'agricultura és l'activitat més important a Batea.

  • CONSTRUCCIÓ DE DESPATXOS O LOCALS PER JOVES EMPRESARIS AMB UN LLOGUER ECONÒMIC: Molts cops es vol començar a exercir alguna professió o muntar una petita empresa però no sabem si ens anirà bé o no, aquí ho podrem provar d'una manera econòmica i sense córrer grans riscos.

  • INCENTIVAR L'ACTIVITAT DE LES ASSOCIACIONS LOCALS INCREMENTANT LES APORTACIONS ECONÒMIQUES: Fa uns anys es van fer unes retallades en aquestes aportacions, volem tornar on érem i anar més lluny per que creiem en les associacions com a elements cohesionadors i dinamitzadors del poble.

  • CREAR UNA REGIDORIA DE FESTES I ASSOCIACIONS DE BATEA PER FOMENTAR LA COL·LABORACIÓ ENTRE ELLES. La única manera de recollir les inquietuds i necessitats de les associacions i entitats, és que tinguin una persona de referència dintre de l’Ajuntament, a la que puguin dirigir-se per demanar qualsevol tipus de suport.

  • AJUDAR ALS JOVES DEL POBLE A INDEPENDITZAR-SE A TRAVÉS DE PISOS DE LLOGUER ECONÒMIC: Els temps han canviat, els joves ja no esperen a fer-se una casa i casar-se o viure en parella per independitzar-se dels pares. Un piset no massa gran, per començar, per provar-ho, que no ens costi massa i barat de mantenir, més endavant ja veurem. Ho has pensat mai?

  • ADEQUAR UNA LLAR D'INFANTS PER A 41 PLACES PER SOLUCIONAR EL PROBLEMA DE LA FALTA DE PLACES: No volem que cap nen es quedi fora o hagi de rebre un servei de cangur com alternativa definitiva, volem un pati per als nens i una llar d'infants amplia on no tinguem que dir-li a ningú que ja no hi han més places.

  • ADAPTAR UN LOCAL D'ESBARJO PER ALS JOVES ADOLESCENTS DE BATEA: Hi ha una franja d'edat en que els joves adolescents busquen el seu espai i no el troben, posem-los-hi.

  • COMPLETAR FINS A 60 PLACES LA RESIDÈNCIA PER A LA GENT GRAN DE BATEA: Tenim un gran edifici, la residència de la gent gran, volem potenciar-lo al màxim i una de les formes és aconseguint el màxim de places.

  • ARREGLAR D'UNA VEGADA I BÉ LA PISCINA D'ESTIU: La gespa artificial crema, les rajoletes de l'interior de la piscina estan malament, es perden litres i litres cada dia per fuites, el bar i els vestuaris necessiten remodelació, fem-ho bé d'una vegada.

  • REMODELACIÓ TOTAL DEL PARQUE: Espais per a tots els nens, joc al carrer, funcional, tornem a fer del parque, "el parque".

  • FER PARTICIPAR A LA GENT DE LES DECISIONS QUE AFECTEN AL POBLE: Que és el que estem fent ara mateix i que es pot fer durant quatre anys.

  • VIVER DE CELLERS: Imagineu uns locals on gent emprenedora vulgui provar de començar a elaborar vi per veure si se'n surt, compartint maquinaria i altres... La matèria prima la tenim ben a prop, donem una empenta a qui vulgui elaborar-la, el poble en sortirà guanyant, segur.

  • BUTLLETÍ INFORMATIU MENSUAL: Per estar assabentat de tot el referent al poble, per poder participar, per apropar la gestió del poble a la seva gent.

  • MILLORAR LA COMUNICACIÓ DE PREGONS, AVISOS, ACTES I ALTRES A TRAVÉS D'APLICACIONS DE MÒBIL: No podem donar-li l'esquena a la tecnologia.
 
  • FER DEL TURISME UNA ACTIVITAT IMPORTANT AL POBLE, APOSTAR PER LA PROMOCIÓ TURÍSTICA: El turisme en poblacions rurals com la nostra és una alternativa econòmica compatible i que pot generar molta activitat alhora que ajudar a fer conèixer el nostre actiu principal, el vi .

  • POUM - PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL: Com volem que sigui la Batea del futur, per on ha de crèixer urbanísticament, quins edificis i paratges cal protegir, volem mes ventiladors??, on s'han de col·locar??,....

Voler el millor per a Batea i per als seus habitants, això no és patrimoni de ningú, les bones idees no tenen propietari, tant fa qui les proposi si són bones. Una bona idea guardada al calaix no creix, s'oblida i es mor.

34 comentaris:

  1. Llegint aquestes propostes se m'acudeix que potser seria viable crear una línia d'ajuts per a la rehabilitació de façanes al casc antic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es pot integrar en la redacció del POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal), ens ho apuntem, gràcies !!!!!

      Elimina
  2. EXCEL.LENTTTTT. Us heu despullat completament davant del poble. Això és un bon començament de TRANSPARENÇA i de coses clares. Posats a donar idees, i x tal d'estrenar aquest nou apartat que proposeu, dintre de la proposta de millorar la comunicació i anar de la mà de la tecnologia, potser també és podria estudiar la possibilitat de crear una red wifi gratis per a tot lo poble; disculpeu si he dit una barbaritat, però en aquest camp sóc bastant torpe; però la idea s'enten, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea s'entén perfectament, ens hem posat a treballar en aquest punt per veure les possibilitats i el cost que podria suposar, anirem informant, moltes gràcies per la participació.

      Elimina
  3. El que despren de l'escrit de l'alcalde és :
    .-L'Ajuntament és ell.
    .-Qué ell és l'únic en possició de la veritat, els demés han de dir amen a tot.Roma ha parlat la causa s´ha acavat.
    .-La campanya electoral va comenzar a l´octubre 2013? No tothom esta en permanent campanya.
    .-Sap inclùs lóbjectiu dels actes dels demès,és el centre del món.
    .-No sabiem que l'equip de govern, no el Ple de l'Ajuntament, siguin agents del Departament de Justicia ejecutan el que els sembla, interpretan un escrit. Ès evident que s'ha de cumplir la Llei peró no interpretar-la al nostre gust,la justicia te qui ho fa.
    .-Qui ha denunciat aquí: LA FUNDACIÓ a interposat una querella d'abús d'autoritat (arran del haver enviat 4 mossos d'escuadra a tancar la Fundacio ), l'alcaldia i equip de govern si que han denunciat: 1 a la Fundacio, 2 al President, 1 a una técnica que va realizar un treball profesional (fins ara desestimats pel jusgat de Gandesa i RECORGUT per part de l'alcalde). Tot el demés ha surgit i surgirán elements a conseqüència de peticions d'investigació del jusgat de Gandesa que instrueix la querella.
    .-Batea és del bateans, no de l'equip de govern.
    .-De qué va, quant se sent moles dels étxis d'altres convilatans amb altres iniciatives al món que sigui.
    .- AL POBLE ENS CONEIXEM TOTS.
    .-Ja deia Juli Cesar divideix i guanyarás

    ResponElimina
    Respostes
    1. No limitarem la llibertat d'expressió però us agrairíem que utilitzeu aquest espai dels comentaris fent referència als nostres escrits, PROPOSTES + LLISTA, moltes gràcies.

      Elimina
  4. tot el que he llesit esta bastan ve pero la única cosa que ningu pensa es en fe rampes per les persones que van en cadira de rodes o muletes o gent gran

    ResponElimina
    Respostes
    1. En primer lloc, gracies per participar. De fet, nosaltres si que hi hem pensat, i en diverses ocasions durant aquest mandant hem inisitit als Plens en la necessitat de fer una altra rampa a la Plaça Major, donat que a totes les festes a les que es munta barra de bar la rampa existent queda impracticable. Agraïm la suggerència, i potser les persones que es troben en la situació ens podran indicar si hi ha algún espai públic més que no és accesible per a minusvalids o persones grans i necessita alguna modificació.

      Elimina
  5. Felicitats pel la nova forma que heu creat de fer campanya, ja fora hora que els ciutadans puguem dir la nostra.Referent al la iniciativa d'aportar idees,fora interessant poder estudiar la possibilitat d'insta.lar una xarxa de tele e internet per cable.
    Gràcies i bona feina

    ResponElimina
  6. abans de tirar coloms , heu de dir com se financiara

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara resulta que tindrem 500.000€ per fer una piscina coberta innecessària i no se quants per al manteniment anual i no hem de saber com finançar propostes coherents?? No en llancen cap de colom, no!

      Elimina
    2. Innecessària? Es potser necessari un viver de cellers o uns despatxos per a joves empresaris....? Cada equip de govern prioritza unes actuacions i ho fa en virtut de la legitimitat que els hi ha donat ser la llista més votada.

      Evidentment , hi haurà gent, entre les que entenc que hi estàs tu, que troba un disbarat fer aquesta inversió, però n’hi haurà molt d’altra ,que ho considerarà , ja sigui per qüestions lúdiques o de salut, una prioritat.

      Deixant de banda la teva resposta, i respecte al anterior comentari , si que m’agradaria saber com teniu pensat enfocar la proposta de disposar de pisos de lloguer econòmic per a joves. Si el que es proposa la creació d’una borsa d’habitatges buits, incentivant als propietaris per a que els lloguin a preu baix (ja sigui econòmicament i/o facilitant la seva rehabilitació) , o be la solució passa per a construir un nou edifici?

      En referència al local d’esbarjo per als adolescents, i donat la vostra voluntat de potenciar les associacions locals , no seria descabellat tornar a pensar en la Germandat com a tal?

      Gràcies

      Elimina
    3. En primer lloc i responent al com se finançarà, us hem d'informar que en el pressupost d'aquest 2015 en el no es va preveure pràcticament cap ingrés per subvencions de obres o maquinària (5.840 €), les despeses pressupostades en obres, maquinària i projectes pujava la quantitat de 312.763,64 (UPTA-PM) o 332.501,03 € (100%xB) i era la quantitat més petita de totes les pressupostades en anys anteriors, també hem de dir que l'actual equip de govern ja ha fet una modificació de crèdit i ha augmentat aquesta quantitat en més de 260.000 € el que fa un total de més de 572.000 €. Suposo que amb aquestes dades ja hem respòs al com es finançarà, com molt bé s'ha dit a l'altre comentari, cada equip de govern prioritza unes actuacions i això és totalment legítim.

      Elimina
    4. Primer de tot donar-vos les gràcies per participar.
      Responent al tema dels despatxos, hem vist com en diferents ocasions al llarg d'aquests darrers anys (no direm noms per mantenir la privacitat, però ens basem en fets i no suposicions), hi han hagut petits negocis o autònoms dedicats a l'exercici d'una professió, que han tingut la necessitat de disposar d'un espai no massa gran però amb uns mínims de serveis per començar i veure si eren capaços de tirar endavant el seu negoci. Imaginem-nos un espai on hi haguessin 4 o 5 despatxos, on es pogués compartir una sèrie de serveis com una sala de reunions, una recepció, uns WC, fotocopiadora, centraleta de telèfons, instal•lació de dades, wifi, clima i altres. Si en un moment donat es vol començar un petit negoci o un exercici de la professió lliberal, creiem que aquest espai el pot ajudar i fins i tot convèncer de que es quedi al poble per provar-ho, li posem fàcil, amb tots els serveis, que no hagi de veure's en res (acondicionar local, donar d'alta serveis,...), que tant sols hagi de pagar un lloguer econòmic i a començar a treballar. Aquest espai ha de servir per començar, provar-ho i si el negoci prospera, poder passar a fer inversions més importants en espais més grans. El lloguer podria ser d'un tipus que augmentés progressivament al llarg dels anys per arribar a ser un lloguer sense avantatges econòmics, d'aquesta manera podríem assegurar que la gent no s'aprofités d'aquest lloguer més econòmic i donar pas a altra gent que pogués gaudir d'aquests avantatges i d'aquestes instal•lacions. Aquesta és la idea general que tenim sobre el tema dels despatxos, segurament és millorable, també podríem estar equivocats evidentment, per això tenim aquest espai, per a que hi digueu la vostra i entre tots arribar a les millors idees.

      Elimina
    5. El tema del Viver de Cellers segueix la mateixa línia que el dels despatxos però amb objectius més ambiciosos. La base del servei seria la mateixa, un espai preparat per a quatre o cinc petites bodegues, per poder començar a elaborar vi sense la necessitat de grans inversions, on poder compartir moltes de les màquines i serveis necessaris per a la elaboració de vi. Més endavant si les coses funcionen, aquestes bodegues ja poden pensar en fer-se el seu propi espai. L'objectiu té doble finalitat, per una banda ajudem a la creació de noves empreses i això comporta creació de llocs de treball i millora econòmica, però per l'altra banda li donem valor afegit al producte estrella de Batea, el raïm. Som uns grans productors de raïm, molts joves estudien temes relacionats amb el vi,... una pregunta:
      no seria bo que intentéssim que aquesta quantitat de raïm que finalment surt en forma de botella de vi fos el més gran possible?? no en sortiria guanyant tothom?? Empreses, llocs de treball, més valor al raïm, més renom del vi....

      Elimina
    6. En resposta al tema dels pisos de lloguer econòmic hem de dir-te que la nostra prioritat passa per fomentar l'ocupació d'habitatges buits, la nostra primera idea era proporcionar l'ajuda directament als llogaters tot exigint que els pisos o habitatges a llogar complexin uns mínims condicionants. El tema d'incentivar als propietaris d'aquests habitatges econòmicament no l'havíem contemplat, estudiarem aquesta via que també podria donar bons resultats. La construcció d'un edifici és una opció que també s'havia contemplat, sobretot pensant en aquests joves que necessiten pocs metres quadrats i que amb un pis-estudi ja en tenen prou per començar a independitzar-se, ja sigui perquè ho volen fer sols o perquè no necessiten més. De totes formes, en primer lloc hem de veure quants habitatges podrien entrar a formar part d'aquest projecte i quines característiques tenen, a lo millor hi han habitatges semblants al pis-estudi.

      Elimina
    7. Respecte del tema del local d'esbarjo per als adolescents la veritat és que no havíem pensat en la Germandat com a possibilitat i no ens desagrada gens la idea. De totes formes la Germandat és una associació que té entitat pròpia, acull a quasi la totalitat del poble però no depén de l'ajuntament, els seus principals ingresos venen de les quotes dels socis i hi ha una junta directiva independent i que canvia cada dos anys. Potser estem equivocats, però la Germandat és molt gran i ens sembla que hi han espais que actualment no s'estan utilitzant, no seria cap bestiesa parlar amb la Junta d'aquesta associació per veure quines possibilitats hi han al respecte. T'agraim aquesta idea, moltes gràcies.

      Elimina
  7. Primer que res felicitar-vos per aquesta nova iniciativa que heu tingut , es clara entenedora i que fa que la gent es senti important a l'hora de crear noves idees.

    La meva proposta es si podrieu baixar l'impost de pagament dels permisos d'obra(cases,granjes,magatzems,) ja que ara crec que està al 4% quan avanç es pagava el 2%, i si no vaig errat es el mes car de tota la comarca.

    Hi ha tres punts que us voldria comentar si no es molèstia:
    1- El tema dels camins rurals: crec que es un des punts mes delicats ja que en aquest poble ens omplim la boca de ser un poble agricol i tenim els camins amb perdó fets una merda, personalment d'urant 20 anys he anat tres cops a l'ajuntament per poder esfaltar o encementar part d'un camí que va a una granja amb una costa sovint en mal estat, aprofitant que s'han arreglat els carrers del poble per fer-ho mes econòmic i la resposta sempre ha estat la mateixa.NO.

    2. El tema de la guarderia es un dels temes que a mi personalment m'emociona al 100 per 100 ja que molta gent com jo la vàrem veure en plena construcció, la de gent que a passat per aquesta i ara a quedat en l'oblit.

    3.El parque va lligat una mica amb la guardería, ja que si feu una bona guardería, s´ha d'acompanyar amb un bon parque, qui no ha anava al parque a jugar a pam i quatre dits, a basquet a futbol,a xipa entre molts altres jocs. Quins records.........

    M'heu alegrat la nit, sou collonuts,clars i transparents, fins una altra. Un amic.

    ResponElimina
  8. Aportar és criticar. Numero les propostes:
    1) s'aguanta en pinzes, s'hauria de detallar però ara no l'hi vec la utilitat. insostenible econòmicament.
    2) gastar diners, fàcil. no es detalla gaire, però això pot voler dir pagar el bús o pagar un dineral. concreteu?
    3) gastar diners, fàcil. caramelet
    4) a Gandesa no hi ha algo ja? duplicarem natres, ara??
    5) gastar diners, fàcil. Així es cohesiona i dinamitza? Bon objectiu però enfoc tradicional. Sentamos-hi primer.
    6) bé
    7) bé si viable, com els pisos de protecció oficial de la botera
    8) oh sorpresa, la guarde! Bé, però explicareu què en farem de la vella?
    9) no ho entenc. algo així hauria de ser la germandat. millor fomentar activitats esportives, clau en l'educació, desenvolupament,i cohesió, i clau en aïllar -los dels vicis
    10) queda molt bé, però sense padrí a Barcelona difícil ara per ara
    11) no està tant malament. bé parcialment. canviarem tota la gespa? cal?
    12) no tinc crios, però tant malament està? la remodelació ha de ser total?
    13) inviable, flor de primavera
    14) molt bona proposta, si el fem COMARCAL, no siguem tabolls.
    15 i 16) bé, però cal posar-ho al programa això?

    Crec que en lo que hem aguantat estos anys, ens mereixem que al programa digueu què fareu amb l'afer Ajuntament-fundació. Es, a més, la forma de fer-ho transparent i definitiu per a acabar amb el tema.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, has fet un bon repàs a totes les nostres propostes fent una crítica ràpida a quasi totes elles, està clar que no et podrem respondre amb la mateixa brevetat perquè en les nostres repostes hauràs de trobar prous arguments per creure que són suficientment bones i viables, així que començarem fent referència a les explicacions que hem donat en anteriors comentaris respecte al tema dels despatxos, viver d'empreses i pisos de lloguer econòmic, al menys en aquests tres punts ja pots trobar més contingut per poder aportar la teva. De totes formes anirem tractant punt per punt per a que puguis fer les aportacions a cadascun d'ells, i ho farem com a entrades noves al blog i així tothom hi podrà dir la seva.

      Elimina
    2. Contestant a la pregunta sobre l'afer Ajuntament-Fundació i responent també al comentari posterior que també ens ho demanava, us hem de dir que sabeu de sobres la nostra opinió al respecte, i és que l'Ajuntament no ha sabut gestionar correctament aquest afer des de un principi. L'Ajuntament s'ha extralimitat en les seves funcions arribant a crear un estat de crispació dins del poble que no té excuses i posant el nom de Batea a la primera línea de l'actualitat donant una imatge nefasta del nostre poble. Tot va començar en un concurs que segons l'Alcalde no es va fer correctament, doncs bé, el primer que farem serà "evaluar i comprovar si aquest concurs es va fer correctament i dins de la més estricta legalitat", després per part de l'Ajuntament es va procedir al tancament provisional i definitiu per un perill imminent per a les persones, doncs bé, en segon lloc demanarem a l'arquitecte municipal (ara sí, amb plaça com a funcionari i amb autoritat per a poder fer un informe tècnic totalment independent i basant-se solament en qüestions tècniques) i als serveis tècnics de la Generalitat, "que emetin informe sobre si l'activitat que realitza la Fundació en quan a la rehabilitació és fa amb totes les garanties i complint tots els requisits legals i si hi ha o no, un perill imminent per a les persones". Fets aquests dos primers pasos i depenent dels resultats obtinguts ens podem trobar amb diferents situacions, en cas de que el concurs no s'hagués fet correctament, "demanarem la impugnació d'aquest concurs i que es torni a realitzar", en cas de que aquest concurs no tingui cap irregularitat donarem per bo el resultat que d'aquest se'n va obtenir, "la Fundació Terra Alta Segle XXI és l'adjudicatària del concurs de rehabilitació ambulatòria i logopèdia a la Terra Alta". Dels informes dels tècnics en podrem extreure diferents resultats, podria passar que "els informes detectéssin alguna deficiència puntual que calgués subsanar", en aquest cas ens asseuríem a dialogar amb la FTASXXI per a buscar la millor solució i intentar que arreglessin aquestes deficiències de la millor manera i el més ràpid possible; d'aquests informes també se'n podria extreure "que la FTASXXI compleix amb tots els requisits per a exercir la seva activitat i té tots els permisos corresponents per poder-ho fer", en aquest cas, tancaríem l'afer Ajuntament-Fundació definitivament, deixant treballar a aquesta fundació i posant-nos a buscar quins altres serveis es poden realitzar al centre socio-sanitari, que de ben segur n'hi han i molts. Volem insistir en un tema clau en tot aquest afer, i és la màxima independència dels tècnics alhora de realitzar els informes, assegurant-nos que tant sols responen a criteris tècnics i no polítics.
      De fet, aquesta manera de procedir no seria exclusiva per al tema de la FTASXXI, sinó que seria la manera de procedir davant de qualsevol empresa, associació, fundació o qui siga que pugui realitzar qualsevol activitat dins del terme municipal, això sí, sempre amb diàleg i disposició a l'entesa.
      També us agrairíem que ens digueu que us pareix aquesta solució i si creieu que l'hem de posar al programa, moltes gràcies per participar.

      Elimina
    3. Perdoneu, però cal estar al Govern per a tornar a començar? No tenim clar que el concurs va ser legal i que la Fundació té los papers en regla? No s'ha fet esta feina, ja??
      I les denúncies? I les multes pagades?
      No veig que això acabi aviat així.

      Elimina
    4. S'ha de deixar clar que no tindrem favoritismes amb ningú, la millor manera de solucionar aquest conflicte i al nostre entendre l'única, és seguint aquests passos que des de un principi s'haguessin hagut de seguir per garantir la imparcialitat i l'objectivitat en tot aquest afer deixant de banda sentiments i política. Tothom ha de quedar convençut del resultat o la conclusió a la que s'arribi, i la millor forma és fent participar a totes les parts involucrades. La feina que s'ha fet fins ara no serà una feina inútil, però volem que sigui confirmada per totes les parts. El resultat final o conclusió marcarà el que s'hagi de fer amb les denúncies i multes pagades. Tothom ha de tenir clar que solucionarem aquest afer, i ho farem amb la màxima transparència i buscant la participació de totes les parts, ho farem amb objectivitat, dialogant, entenent, acordant i el més ràpid possible perquè Batea i la seva gent s'ho mereix. DAVANT D'UN PROBLEMA, SI NO APORTES SOLUCIONS, ETS PART DEL PROBLEMA !!!!

      Elimina
  9. No sé com va el tema, però exercir algun mètode de pressió o afavoriment per a que el 4g de les operadores mòbils arribo a Batea.
    Si parlem d'aprofitar la tecnologia, i per exemple que el turista pugue fer ús de l'audioguia que existeix del poble, és indispensable.
    A més, tothom ho paga als seus contractes en les operadores i no se'n pot beneficiar on més utilitza el mòbil, que és on resideix.

    ResponElimina
  10. L'afer Ajuntament-Fundació cal posar-ho al programa o fa por

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem contestat a aquesta pregunta al comentari anterior i també et demanem que et sembla la nostra solució i si creus que s'ha de posar al programa electoral, moltes gràcies per participar.

      Elimina
  11. He llegit aquest ultims comentaris referent a la Fundació i crec que es un tema molt mes planer del que aparenta ja que ja es sabut per tot el poble que el motiu principal es politic i personal d'alguns menbres de l'ajuntament i Fundació i si vosaltres podeu arribar a governar aquest poble us en donareu conte del patètic que es devegades aquest ajuntament en aquesta i altres questions.

    Personalment només voldria que vosaltres com a partit lluitèssiu per a que la Fundació pugi tornar al seu lloc d'origen i així els treballadors , junta i col.laboradors podrien dormir mes tranquils, ja que hi ha families dels treballors que estan molt amoinats per la situació amb la que es troben i que la multa que els hi ha obligat l'ajuntament a pagar ( NO EL JUTGE) es de delicte públic. sort que a batea TOTS ENS CONEIXEM.

    Una de les propostes que crec que s'hauria d'analitzar i no se si ho heu fet es la dels camins d'aquest terme ja que penso que actualment es desaprofiten els diners que no se la quantitat però molt mal aprofitats, som un poble que presumim d'agricultura i som el poble que te els camins mes malament de la comarca.

    ResponElimina
  12. La proposta de la guardería m'agrada ja que crec que va ser un error tancar la que realment estava be i no la que hi ha actualment ja que la ubicació ni la superficie son les adequades per un poble com batea, amb l'index de creixement que es preveu per aquest any que be.Es veritat que aquest any i ha gent que no cap a la guardería i han oferit canguros a tort i a dret? sin comentarios.

    La proposta dels camins rurals es força atractiva, un bon patró a seguir es el pinell de brai ja que tenen molts camins esfaltats i molt ben arreglats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Respecte a les places de la Llar d'Infants, et podem confirmar que aquest any, un altre cop hi ha hagut nens que no han pogut accedir a la Llar d'infants per una falta de places i s'han ofert altres alternatives des de l'ajuntament com la de Cangur Municipal. Ja sabeu de sobres la nostra opinió al respecte.

      Elimina
  13. Algú pot explicar d' on es treurant els diners per poder fer aquestes propostes ?

    ResponElimina
  14. Algù pot explicar d'on es treurant els diners per paga tantes QUERELLES

    ResponElimina
  15. sobre el escrit sobre les rampes per cadire de rodes no es simplement puguer puyar a la plaza es que no es pot fer ni per les aceres yo os proposaria que agafeseu un dia una cadira y feseu un petit recorregut y veurieu cosas que ara no us o podeu ni imaginar

    ResponElimina
  16. Una de les propostes que crec que seria atractiva es recuperar el metge de guàrdia de cap de setmana, molt ben elaborada per la junta de la CREU ROJA del moment i que va durar moltde temps i desfeta per l'actual ajuntament.

    Recuperar la guardería de la CREU ROJA com porteu a les propostes ja que no hi ha color per ubicació i per espai.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.