CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dissabte, 11 d’abril del 2015

LA LLISTA PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2015 - PARTICIPA !!!!



No podem fer unes primàries, en som conscients, però igual que amb les propostes electorals, voldríem buscar la màxima participació en la llista electoral que representarà a 100%xB a les pròximes eleccions municipals d'aquí a un mes i mig. Volem que sapigueu qui som la gent que estem disposats a representar a 100%xB i també ens agradaria que si hi ha gent que s'identifica amb la nostra forma de pensar i actuar i vol fer un pas més en la participació de la política municipal, ho faci. Cent per Cent per Batea obre les portes a TOTHOM que s’hi vulgui sumar i participar, d'una forma més directa o participant més puntualment, com vulgui, on vulgui i amb qui vulgui. A lo millor algun cop has pensat que comparteixes moltes coses amb 100%xB però que això ho faries diferent, o allí actuaries d'una altra manera, o..... Vine, entra, participa i intenta canviar el que no t'agrada, t'hi esperem !!!!   
També volem que participeu i opineu de l'ordre en que ens hauríem de presentar, perquè com a integrants d'aquest grup estem disposats a anar en el número que ens toqui, ara fa quatre anys vam votar entre tots els integrants de la llista l'ordre en que havíem d'anar, aquest any volem anar més lluny i buscar la participació de més gent en aquesta elecció . Podeu participar enviant-nos un email personal a centpercentperbatea@gmail.com dient la vostra i ordenant els noms de la nostra llista. Moltes gràcies.

AGUILÓ GALCERAN; ELGA
ALBESA AGUILÓ; MÍRIAM
ALBESA ALBESA; PASQUAL
ALTÉS SUÑÉ; ESTEVE
ARNAL VIDAL; RAMON ANTONIO
BUSOM SUÑÉ; MÒNICA
CASADÓ ALAÑÀ; JORDI
CEBRIÁN FERNÁNDEZ; NOELIA
DOMÈNECH VILLAGRASA; MARI
FRISACH LLOP; MONTSE
LLOP SUÑÉ; JOAN PASQUAL
MAIJÓ ADRIÀ; MIGUELA
RAMS ALBUISECH; Mª CINTA
VILLARROYA CREIXENTI; FRANCISCO JOSÉ

1 comentari:

  1. Quina idea més bona heu tingut!!! vaig a reflexionar... veig incorporacions noves, us felicito per la iniciativa, com sempre, participativa i novedosa.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.