CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 17 d’abril del 2015

CANDIDATURA PRESENTADA - LLISTA DEFINITIVA ELECCIONS MUNICIPALS 2015

En primer lloc voldríem donar les gràcies a tots els que han participat ja sigui en votacions o comentaris i opinions, finalment la llista per a la candidatura de 100%xB a les eleccions municipals de Batea del 24 de Maig ha quedat de la següent manera:

  1. RAMON ANTONIO ARNAL VIDAL
  2. MARIA CINTA RAMS ALBUISECH
  3. JOAN PASQUAL LLOP SUÑÉ
  4. NOELIA CEBRIÁN FERNÁNDEZ
  5. FRANCISCO JOSÉ VILLARROYA CREIXENTI
  6. MÒNICA BUSOM SUÑÉ
  7. JORDI CASADÓ ALAÑÀ
  8. ELGA AGUILÓ GALCERAN
  9. MÍRIAM ALBESA AGUILÓ
  10. ESTEBAN ALTÉS SUÑÉ
  11. PASCUAL ALBESA ALBESA
  12. MARIA AQUILINA DOMÈNECH VILLAGRASA
  13. MONTSERRAT FRISACH LLOP
  14. MIGUELA MAIJÓ ADRIÀ

13 comentaris:

  1. Ja es hora que hi hagi tantes dones a un partit del poble. Segur que si guanyeu governarieu amb mes bon criteri. Endavant.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la llista, paritat i un bon estímul per les dones bateanes.

    Per una Batea amb noves idees i maneres de fer. CONVIVIM BATEA.
    Enhorabona.

    ResponElimina
  3. Acabo de veure el debat que per Canal TE heu fet Cinta Rams i Joaquim Paladella.
    No sóc del poble i m'ho miro com un observador des de fora ( terres de l'ebre, això sí ). L'alcalde exhibeix un balanç fàcilment discutible, les coses com sigui ( o " com si diguéssim ", que diria ell ) . Tot i que, si un estima el seu poble, això no hauria de ser així, fa una mica de ràbia que sigui així, llavors l'alternativa dóna molt poc de sí : convivència ( que sí, que és important, però és, si més no, bidireccional i poca cosa més ). quan al tema principal, que el programa ha deixat per al final, no tinc tots els element per poder jutjar-ho però assegurar que perquè la fundació no té ànim de lucre, els membres del seu patronat no tenen cap interès personal, és senzillament ridícul. Què el president del club de futbol Batea no té interès personal en que guanyi el seu equip ?, per exemple. N'hi han centenars més d'exemples.
    Per cert, Cinta Rams, ja ha preguntat al canal TE -aprofitant que pertany al mateix grup que el setmanari l'Ebre- el perquè del seu interès en esbombar tot l'afer de la Fundació i querelles que van i venen i no posen el mateix interès en esbombar altres qüestions més positives per al poble ?
    Potser tot s'acabaria ( la difusió de les coses negatives per a Batea ) transmeten els plens la seua tele en comptes de l'altra ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc la Cinta Rams. En primer lloc, gràcies per la teva opinió. Només volia aclarir-te que el que he mantingut al debat és que no és cert que jo o membres de la meva família tinguem un interés "econòmic" a la Fundació, que és el que es cansa d'afirmar el Sr. Paladella. Com tu dius, un president d'un Club de Futbol vol que guanyi el seu equip, Vicent Ferrer volia millorar la vida dels habitants de la India, i un metge sense fronteres vol millorar la salut dels que tenen menys oportunitats a països no desenvolupats, però estaràs d'acord amb mi en que no és d'això del que parla el Sr. Paladella... Quan parla d'interessos personals parla d'interessos econòmics i a més, no legítims. Pensar una altra cosa no és que sigui ridícul, és que és una ingenuitat.

      Elimina
    2. Gràcies per la resposta.
      Només voldria afegir que quan vaig escriure "L'alcalde exhibeix un balanç fàcilment discutible", volia dir " difícilment discutible " . Tal com es pot llegir, el que ve després perd tot el sentit.

      Elimina
  4. Miquel Joan Rams Suñè5 de maig del 2015, a les 23:12

    Cinta xapooooooooooooooooooooooo

    ResponElimina
  5. He seguit el debat al detall i us he de felicitar sobretot a la Cinta Rams per defensar a la dona bateana i mes si cal a la seva familia de les calumnies i de les acusacions sense fundament, crec que es un joc rastrer i no es digne d'una persona amb el càrrec que ocupa.

    Crec que la gent que treballa a la residència es mereix un sou digne amb mes hores de treball i mes ben pagat ja que la labor que fan igualment que a la fundació es digna d'admirar, i penso que vosaltres podeu canviar el rumb d'aquest govern sen sensat com forme sou i no fent coses purament electoralistes i si no que els hi expliqui a tota aquella gent que els hi va prometre llocs de treball amb la biomassa, guardeía entre d'altres, crec realment que sou un grup collonut i ja es hora de canviar les cares repetitives e interesades d'aquest ajuntament.ANIMS I ENDAVANT.

    ResponElimina
  6. Felicitats cinta i cent per cent, espero que algun dia es mengi les paraules en patates amb tot el que esta dient del meu pare, germà i el teu pare entre d'altres persones que l'unic mal que fem es ajudar com bonament podem a la gent de batea, no vull dir res mes si no la liaría, UNA ABRAÇADA.

    Albert villarroya creixenti C/ vilaclosa 1

    ResponElimina
  7. A veure si ho entenc:
    a) l'alcalde del vostre poble us fa sortir del Ple cada vegada que treu algun tema relacionat en la vostra família però ell l'any nosequé com no hi havia cap alcalde Paladella manant ( ah! sí, era ell mateix) vota temes relacionats en la seua família perq era un novato i resulta que cap informe jurídic ho impedeix.
    b) l'alcalde del vostre poble remena expedients d'obres de l'any nosequé referits als membres de l'oposició però vosaltres no podeu mirar-ne cap de l'equip de govern perquè no us dona accés, los informes jurídics ho desaconsellen.
    c) el vostre alcalde parla quan vol i com vol de veïns del poble que estan emparentats en lo vostre grup, cosins, sogres, dones, homes.... fills...atacant a diestro i siniestro, però vatres no podeu parlar de cap membre de la UPTA perquè s'ofenen i els feriu, a més us denuncien.
    d) l'alcalde del vostre poble rebaixa les subvencions a les entitats i associacions,,, però després en un acte de caritat que l'honra els hi concedeix tot el que demanen quan li demanen a ell personalment, Olé!!!.
    e) l'alcalde del vostre poble es queda amb els locals que les entitats no poden mantenir pagant-ne la despesa i manteniment després de que aquesta entitat estés un munt d'anys demanant-li de regular un concurs-conveni o nosequé entre Ajuntament i l'ENTITAT... però clar no tenia temps, els informes jurídics no apareixien, fins que se'l queda l'Ajuntament clar, i a més crea llocs de treball
    f) el vostre alcalde després de que vatres mateixos i en més de dos vegades l'advertiu que la guarderia es quedava sense places... crea un lloc de treball nou, el cangur a domicili i així tot arreglat!
    g) el vostre alcalde no crea cap conflicte, sou vatres!!!! ell només vol diàleg, ell fot una ordre de tancament en un centre que fa una activitat Socio Sanitària, entenc social i sanitaria, perquè pateix pels que hi van i per la seua seguretat davant un risc inminent, però no veu cap risc en les rajoles que cauen del "seu" edifici al mig del pas que porta als crios a l'escola cada matí...
    h) el vostre alcalde no rectifica en la pujada d'impostos de les obres de les granjes perquè un regidor en feia una i quedava malament... ah! i els tècnics que van fer el càlcul es van equivocar... ara que el nosequi ja l'ha degut de fer, els apujarà
    i) el vostre alcalde triplica el patrimoni i té un Ajuntament a tope d'Euros, fot un carnet que tothom ho té gratis i a més dona feina a totes les dones del poble...

    ME PODEU EXPLICAR COM VOLEU GUANYAR LES ELECCIONS?

    gent de Batea, teniu un problema!!!, gent de Batea, sou molt bona gent!!!

    El foraster

    PD. els diners no ho poden tot però de vegades ho tapen tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me quedat bocabadada!!! Siras foraster pero acabes de fer un análisis i exposició del nostre ajuntament genial, l'as clavat!!!

      Elimina
  8. Felicitats a tot el grup de cent per cent per com heu portat el debat.No tinc cap dupte que la gent sabrà reconeixer la feina que esteu fent i que sou el canvi que Batea es mereix.
    Voldria també desmentir una de les moltes falsetats que el nostre Sr. Alcalde va dir al debat; referent a l'aportació de diners a l'AMPA per la Roda de Llibres no és veritat que hagi pagat tots els llibres de forment par de la Roda de LLibres, l'Ajuntament va pagar dues factures de 600€ cadascuna total 1200€.
    El valor de tot el pak és de uns 7000€..

    ResponElimina
  9. Crec que tindrie més audiència el ple de Batea a nivell nacional que qualsevol programa de la Tele. Cap poble treu els seus draps bruts com nosaltres. Penso que ja cansa. La primera proposta tindria que se UNIO DELS BATEANS que fa molta falta. On està aquella Batea unida on els carrers engalanats de Batea ens feien sentir orgullosos.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.