CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dimecres, 10 de desembre del 2014

SOBRE LA NOTICIA PUBLICADA AL SETMANARI L'EBRE




Davant de la noticia publicada al Setmanari de l’Ebre  del passat divendres dia 5 de desembre, sobre el curs del procediment penal que es tramita al Jutjat de Gandesa contra l’Alcalde de Batea i els seus tècnics, arrel de la querella interposada per la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, s’han fet diversos comentaris al nostre blog demanant-nos que  ens pronunciem al respecte. En primer lloc, us volem dir que el nostre silenci no respon ni a covardia, ni a deixadesa, ni a falta de independència, si no que simplement  volem actuar amb prudència i responsabilitat davant d’una situació que creiem que és molt greu i molt perjudicial per al nostre poble i per a la seva imatge de cara a l’exterior, opinió que mantenim des del primer dia en el que va esclatar aquest conflicte i que el temps ha demostrat que era encertada.
No ens volem avançar ni precipitar davant d’aquesta publicació fent, des de la nostra condició d’oposició, acusacions que no estan confirmades. La noticia és que el Jutge ha requerit a l'Ajuntament de Batea, a Sagessa, al Departament de Benestar Social i Familia de la Generalitat i al Servei Català de la Salut tots els convenis, finançament, pagaments i actes de totes les reunions mantingudes per la construcció de l'hospital de dia, el centre de rehabilitació, el centre de dia i la residència de l'Ajuntament de Batea des de l’any 2005, fet prou greu i trascendent per si sol  que, efectivament, justifica que es demanin explicacions a l’Alcalde i a l’equip de Govern, el que sense dubte farem, però de manera informada i documentada i en el seu moment.
El que és cert, és que l’assumpte no es pot minimitzar com ha fet l’Alcalde des d’un primer moment afirmant que s’arxivaria el procediment, ja que hem vist que això no tant sols no ha estat així, si no que s’ha imputat al tècnic municipal Enric Roig, s’ha cridat a testificar a les anteriors Secretaries de l’Ajuntament, i finalment, s’han requerit antecedents i documentació des de l’any 2005, el qual no ens pot ser indiferent.
Però a la vegada, pensem que hem de deixar funcionar la maquinària judicial fins que doni resultats per a després poder demanar explicacions i totes les responsabilitats que se’n derivin, si és el cas,  fer-ho abans entorpiria el procés judicial i el polititzaria, i a més, estem segurs de que avivaria el conflicte i l’enfrontament entre la gent del nostre poble, al que nosaltres no volem contribuir de cap manera, si no que ans al contrari, volem fer tot el possible per evitar-ho,  si és que encara hi ha alguna possibilitat.
Tal i com insinueu en alguns dels comentaris, no sabem quina hagués estat la reacció de l'equip de govern de trobar-nos en el cas contrari, és a dir, en el cas de que la noticia fos referent a algun dels nostres regidors, però no cal més que recordar els atacs continuats dels que hem estat objecte en aquests més de tres anys, als Plens, al Canal 21 i allí on l’Alcalde i els seus regidors han tingut per convenient. De totes maneres això no condiciona ni pot condicionar les nostres actuacions. Ja hem dit en moltes ocasions que som diferents i busquem una nova manera de fer política municipal i treballar pel nostre poble. Sabem que hi ha una altra manera de fer les coses i unes altres coses a fer !!!

7 comentaris:

  1. Bona tarde a tots en especial a 100 x 100 Batea,em sembla molt bé la vostra postura respecte a la noticia del Semanari Ebre del dia 5-12-2014. Personalment crec que es la justicia qui te que demanarr les explicacions pertinents i després inpartir justicia(Esperant que sigui justa). Per altra banda, vosaltres com a oposició podeu preguntar el que creieu convenient envers aquest tema en el pròxim ple, però ara per ara tampoc veig pertinent demanar un ple extraordari per demanar explicacions i/o dimisions, tal i com he pogut llegir en algún comentari, a pesar que "em moro de ganes". Cal remarcar que no és sol la oposició qui té que demanar explicacions sinó que crec que tots els bateans/bateanes hem de demostrar la indignació que podem sentir avui per avui o en un futur i no estar callats per por al QUE, AL QUI, AL COM I AL PERQUÈ diran i/o faran. Demostre-m'ho a les pròximes eleccions.
    Endavant 100%; sabem que estar a l'oposició en les condicions en que esteu és dur i gens fàcil però continueu en aquesta línia del saber fer, deixar fer, educats, .....
    Una seguidora vostra
    S&A

    ResponElimina
  2. Tot esta mol be pero algu pensé lo malament que u han pasat los de la FUNDACIO i encara están aguantan i aguantaran

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensem molt amb tota la gent que s'ha vist involucrada en tot aquest afer, pots estari segur/a. Arran d'una discusió per un concurs que s'hagués hagut de resoldre parlant del Concurs, es deixa de banda el fet del Concurs i s'organitza una batalla campal a peu de carrer on ja no se sap perquè s'està lluitant però sí qui són els més perjudicats.

      Elimina
  3. 100 X 100 espera ver si es gato o gata esto se llama MIEDO

    ResponElimina
  4. Hola bona nit.

    Soc l'anònim del 9 desembre a les 12:38 i responent a la vostra resposta crec que amb l'escrit esmentat mes amunt de moment meu convensut, ja que crec que s'ha d'anar amb molta prudència amb aquestes coses,i mes quan son temes judicials, de fet la vostra manera de fer sempre m'ha agradat fins i tot crec que devegades sou massa tous a l'hora de discutir alguns temes que tracteu, pero m'agrada mes el vostre trenar que no pas la manera de fer de l'actual equip de govern.

    Espero que el pròxim mes de maig guanyeu les eleccions i així poder demostrar a la gent de batea que hi ha altres maneres de governar un poble.bona nit.

    ResponElimina
  5. Bona nit, jo tambe crec amb la prudencia i responsabilitat.S'ha de deixar actuar la justicia.Tot hi que amb el caire que esta agafant aquesta investigacio pinta molt malament.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.