CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dimecres, 13 de novembre del 2013

COMUNICAT DE PREMSA DEL DEPARTAMENT DE SALUT


Definitivament, la via de la pressió política i popular (ordres de cessament cautelar, rodes de premsa, inspeccions dels serveis tècnics, mossos d’esquadra, consultes populars convocades, consultes populars desconvocades, etc...) tant sols han produït malestar i confrontament entre la gent del poble, no volem creure que aquest sigues l’objectiu de l’Alcalde Joaquim Paladella i el seu equip de govern però de moment aquest ha estat el resultat juntament amb el de deixar sense servei de rehabilitació física i de logopèdia en la modalitat ambulatòria a Batea i a la comarca de la Terra Alta durant gairebé tres setmanes. Els serveis jurídics de la Generalitat entenen que el concurs va ser totalment legal, que és al CatSalut al que correspon el control de la qualitat de la prestació del servei de rehabilitació per part de la Fundació, així com l’existència d’un perill per a les persones. Per la seva part, la Fundació ha fet un comunicat de premsa al que desmenteix que hagi exercit la seva activitat sense llicència i de forma il·legal.
 
Arribats a aquest punt, entenem que l’Alcalde haurà d’acudir als Tribunals per demostrar les seves acusacions i, sobretot, que ha actuat en defensa de l’interès general al clausurar l’activitat de rehabilitació i logopèdia a la Fundació. No seria seriós ni coherent que després de totes aquestes actuacions que han posat el nom de Batea, al nostre entendre molt tristament, a les primeres notícies de les Terres de l’Ebre, tot es quedés amb una intenció política fallida. Per tant, si l’Alcalde continua mantenint a pesar de tot que hi han hagut irregularitats, ara li toca demostrar-les als Jutjats, i si no ho intenta o no ho aconsegueix, haurà d’assumir la responsabilitat de les seves accions.

Aquest és el comunicat de premsa que va fer públic ahir dia 12 de novembre el CatSalut:

 
El Departament de Salut de la Generalitat desmenteix les irregularitats denunciades per l’Ajuntament de Batea

 
  • El CATSALUT és l’única entitat que té la competència per realitzar el seguiment i avaluar la qualitat dels serveis derivats del contracte

  • La prestació del servei de rehabilitació en el local prestat per l’Ajuntament sí que suposaria una infracció de la Llei de Contractes de Serveis Públics

El Departament de Salut desmenteix les suposades irregularitats en l’adjudicació del contracte de serveis sanitaris de rehabilitació física i de logopèdia en la modalitat ambulatòria i domiciliària de la Terra Alta per part de la Generalitat que denuncia insistentment als mitjans de comunicació l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella.

Així, el CATSALUT, mitjançant la seva assessoria jurídica, manifesta clarament que, d’una banda, el procediment de contractació s’ha complert amb la normativa existent i, per tant, l’adjudicació del contracte a la Fundació Terra Alta Segle XXI (FTASXXI) és totalment legal a tots els efectes. I, d’altra banda, ressalta que és el CATSALUT l’única entitat que té la competència per realitzar el seguiment i avaluar els resultats i la qualitat dels serveis derivats del contracte. En aquest sentit,  el CATSALUT, com a òrgan de contractació, és qui ha d’interpretar el contracte administratiu i que ha de fer el requeriment oportú del mateix, com també la competència per valorar l’existència de riscos a les persones i competència de les autoritats sanitàries.

De fet, la voluntat i preocupació de CATSALUT és la de prestació d’uns serveis sanitaris de qualitat, especificats precisament en aquest contracte. En aquest sentit, la prestació dels serveis sanitaris de rehabilitació física i de logopèdia en la modalitat ambulatòria i domiciliària de la Terra Alta és inviable realitzar-los en el local ofert per l’Ajuntament, ja que llavors sí que es produiria una infracció de la Llei de Contractes de Serveis Públics. Per tant, la situació denunciada per l’alcalde de Batea del suposat no compliment del servei ve derivada per la pròpia actuació de l’Ajuntament amb el tancament del centre adjudicatari del contracte.

 
12 de novembre de 2013

 

 

 

 

43 comentaris:

  1. Tot molt bé i molt clar, però la rehabilitació continua tancada, fins quan ha de durar la broma? Sabeu que a Batea ja s'anomena Txexènia? Quina imatge més lamentable que estem donant!!

    ResponElimina
  2. Pos si, això és poder, pareix mentida eh, ara entenc perquè els alcaldes se creixen tant quan fa tant de temps que manen i manen!!!! no és que es penson que el poble és seu, és que és seu de veritat, Salut ja pot fer comunicats ja, però el servei està tancat.

    ResponElimina
  3. Només tinc una paraula per a descriure tot això VER_GON_YA,perdoneu-me però ja no sé ni que dir davant d'aquestes atrocitats per part de l'alcalde i el que encara em fa més pena es que els seus subdits,brios, juanes, martinetes, mames etc........... li pugin donar suport, així estem.LAMENTABLE

    ResponElimina
  4. Si es demostra q la fundacio ha estat tancada irregularment. I com a consequencia tenen dret a una compensacio economica. Qui la pagara?? Que la pago l'ALCALDE!!!

    ResponElimina
  5. joaquim paladella i CURTo
    Ell totsol tos ha fet la campanya a cent x cent i ciu. Toca aprofitar-ho i fer neteja de l'ajuntament.

    ResponElimina
  6. Pero que ho pago ell, no l'ajuntament que se rasco la butxaca ell. I els abogats qui els pagara, si fos ell en lo garrape que es no arribaria tant lluny pero " tot facturat a l'ajuntament"

    ResponElimina
  7. Si la política fos coherent i es demostra que tot això ha estat una trama injustificada del nostre alcalde, demanaría a totes les forçes polítiques del poble i de la comarca, ja que el mal ocasionat es a nivell comarcal, que:

    - Dimissió del carrec que ocupa per abús de poder.
    - Pagament dels costos que ha ocasionat el periode de tancament de la rehabilitació de la Fundació.

    CAT SALUT ha estat contundent amb el seu comunicat de prensa de la patranya que ha fet l'alcalde del nostre poble, espero que els partits politics en prenguin nota i arribin al fons de la questió. Ah ja no em recordava. Us imagineu que ha degut de fer el nostre battlle amb:

    - BIOMASSA, algú sap el que ha passat, quans diners a costat.I PERMISOS.
    - POLIGONO LES FAROLES. Les empreses ben lluny d'elles.
    - GUARDERIA CREU ROJA. Us imagineu també deia que estava il.legal, me rio del caserio.
    - SALA DE VETLLES. Que me registren.


    Per acabar,EDIFICIS I OBRES realitzades per l'ajuntament, totalment legals ooooo bueno no hace falta decir nada mas.

    ResponElimina
  8. Ocàs d'una dictadura
    Ja són molts anys fent lo que vol i disposant del poble de Batea com si fos seu, impartint la seva llei, afavorint als seus i perjudicant als que li són contraris.
    Aquest últim acte no és una altra cosa que un deliri de dictador neofeixista al més pur estil d’Hugo Chaves. Aquest senyor podria considerar-se comunista, però les seves actuacions el defineixen cada cop més com un "líder" feixista. Això no és un insult, és una definició i, després de tot, la diferència no és molta.
    Algunes de les principals característiques d’aquest estil de govern són:
    • Identificació dels enemics com una causa unificada. El poble és conduit a un frenesí patriòtic sobre la necessitat d’eliminar un perill percebut com comú en forma d’enèmic, en aquest cas la Fundació . En altres moments de la història de Batea han sigut altres institucions com la Creu Roja.
    • Control dels mitjans de comunicació. Aprofitant la seva posició com alcalde ha concedit entrevistes a diversos mitjans de comunicació, difonent informació de dubtosa veracitat, com per exemple dir que la Fundació no disposava de llicència d’activitat.
    • Obsessió amb el crim i el càstig. Sota els règims feixistes se li donen poders quasi il•limitats a les forces repressives legals. Ell ho ha intentat enviant als Mossos d'Esquadra a tancar la Fundació sense tenir cap tipus d’ autorització.
    • Augment de l ‘amiguisme i de la corrupció. Els règims feixistes gairebé sempre governen amb grups d'amics i associats que es posicionen uns i altres en càrrecs governamentals, i fan servir el poder governamental i l’autoritat per protegir als seus amics de la responsabilitat de rendir comptes.
    • Eleccions fraudulentes. Es fa servir del control de les institucions /empreses del poble com una eina política per comprar vots, oferint feines a la gent del poble per exemple: el projecte de la biomassa, Hospital de dia, etc ...
    El Sr Alcalde aquesta vegada s’ha passat de frenada extralimitant-se en les seves funcions, anteposant els seus interessos als col•lectius, a més ho ha fet de una forma gratuïta i sense cap sentit, i això es una cosa que ha de pagar ell i no el poble.
    Si es produeix una sanció que sigui ell el màxim responsable i que pagui posant el seu càrrec a disposició del poble de Batea, posant fi d’aquesta manera a una dictadura que dura ja més de vint anys.

    ResponElimina
  9. Només cal veure que tots els seus subdits están ben calladets, fa unes setmanes era tot lo contrari, això només és un indicatiu més del malament que han fet les coses. S'han pasat de frenada i de llarg, se li ha tornat en contra. I això és paga. Ja és veura.

    ResponElimina
  10. No e sigut mai contrari a la gestió del senyor batlle, per moltes coses, entre altres per pasotisme o perquè els altres grups no m'acabaven de convèncer, aunque des de fa temps la cosa anava de gaidó, però amb el tema de la fundació és la gota que fa vessar el got. Ja n'hi ha prou, l'ajuntament necesita un canvi de governants. I per primera vegada jo i els meus col.laborarem a que això sigue posible. CAMBIAR FA DE NET I ÉS MOLT DEMOCRÀTIC!!!!!

    ResponElimina
  11. Jo estic observan una devoció una mica desmesurada de aquesta formacio cara la fundacio. A ver si detrás de Tot aixo ja un altre interés que el politic i el be Per al poblé
    Centxcent + Ciu = fundacio " privada "

    ResponElimina
  12. Paladella si estas detrás de este ultimo comentario manifiestate

    ResponElimina
  13. A l'anònim anterior... i jo penso, quins interesos teniu tú, l'alcalde i els teus en controlar totes les institucions públiques i privades del poble amb aquesta insistència i persecució que ja dura més de 20 anys?? son interesos econòmics o polítics? o els dos? i aquesta devoció cap a Paladella, no és desmesurada?

    ResponElimina
  14. A l'anònim que diu cent per cent + ciu = a fundació, si realment fos així, quin problema hi ha?
    1- Que no son de l'agrat de l'alcalde i sus subditos.
    2- Que es un projecte a nivell estatal, pioner amb el tracte humà i desarrolo fisoterapeutic.
    3- Que es un grup de gent que treballen desinteresament pel bé del poble sense optenir res a canvi.
    4- Que tot i anan a males no t'has pogut fer amb els seus vots?

    Per favor, que estem en democràcia i cadascú es lliure de pensar i fer el que vulgui, sempre i quan i hagui un respecte, PALADELLA, hi ha gent que pensa diferent i molt millor que tu, ( amb tots els respectes) deixat de punyetes i obra d'una punyetera vegada el centre de rehabilitació, les teves malifetes no les te que pagar gent innocent.

    Dic això perquè suposo que tu mateix, personalment deus de llegir tots els comentaris dels blocs,controlant tu i els teus xibatos, que per cert ultimament no diuen gaire cosa, no sigui que la cagin i et deixin en mal lloc, cosa que ultimament tu totsolet estàs fent el ridícul, i espero que ara no acusis a cent per cent d'algun comentari partidista, perque jo no soc com tu que em venc al millor postor, perque jo estic orgullós del partit que voto tant a les nacionals com a les del poble.Per lo tant espero que el dia 18 de novembre aixequis el tancament de la rehabilitació, si es que encara et queda un punt d'honor.

    ResponElimina
  15. Ja tenie permis nostresenyor de que nevi i plogui tant a batea?AL LORO PALADELLA!!!!!mmmmm...haurem de cridar a consultes al capella...

    ResponElimina
  16. per lo vist ja ha clausurat la borrasca, ha deixat de ploure, i dema fara una roda de premsa per destapar que el clima ha volgut afavorir a les botigues de paraigues en detriment de les d'ulleres de sol, un escandol monumental!!!!

    ResponElimina
  17. M´han arribat noticies sobre els comentaris i els insults que anònimament s´han escrit al bloc del cent i cent i esta tarde m´he pres la moléstia de llessir-los . Em sento desafortunadament al.ludit . Jo no entraré en este joc de "xavacaneria " , ni Batea ni els bateans s´ho mereixen , el que volen els bateans fa dos anys ho van deixar molt clar . Jo sempre vaig donan la cara , en ocasions me l´han volgut trencar , per que els homes i les dones de veritat sempre donen la cara i si ens equivoquem , també .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Los unics insults que se poden veure son los escrits a la carta de l'excelentessim.
      I alguns dels membres de l'Upta pel facebook, que prr cert teniu algun problema de conexio ultimament? Se us nota poc actius ultimament

      Elimina
    2. El que fa por saps que és Xavier? Que si dius el que penses, i per casualitat això no és el que penseu alguns, llavors et portin al despatx de l'Alcalde a pegat la bronca, t'enviin al jutge de pau, no et donin les llicències, no els hi donin subvencions, es demorin els permisos, et fagin tirar el que construeixes i fins i tot... ET TANQUIN L'ACTIVITAT!

      Elimina
    3. senyors ,pro si esteu legals , perquè heu parat l'activitat? perquè no u denuncieu? perquè no voleu fer la rehabilitació al centre públic? no u antenc

      Elimina
    4. A l'anonim 20-11-13 22.13: Les coses no van així com tu dius... Informa't una mica de com es procedeix en estos casos.
      Imaginat on pot arribar el poder (d'acord a les lleis actuals, evidentment), que un alcalde d'un poble te la potestat de paralitzar o cesar qualsevol activitat dins la seua població. Llavors l'activitat afectada té el dret a presentar la documentació que acrediti que no es així (alegacions) i l'ajuntament ha de valorar-ho i contestar en un termini curt. Cosa que l'ajuntament de Batea no esta fent, des del meu punt de vista cosa mal feta, perque ja te tota la documentació de fa dies per poder veure que s'ha equivocat, però lo sr Paladella erre que erre, no baixa del burro fins que li faran baixar de cop. Per tant la parada de l'activitat està ben feta per part de la Fundació perque així ho ha manat l'excelentissim, encara que sense bases.
      La rehabilitació només es pot fer al centre de la Funadció o domiciliaria, ja que anar a un altre centre PÚBLIC, com tu dius, aixó significaria infringir les lleis del contracte amb CATSALUT i llavors si que seria IL·LEGAL.
      Lo tema de les denuncies espera, que todo se andará...

      Elimina
  18. Xavier, dius que et sents aludit pero lo teu nom no l'he vist a cap comentari... Aqui es nombra a Paladella que es qui talla el bacallà, tots los atres de la llista UPTA-PSC no teniu ni veu ni vot, no pintau ni en pinzell, un zero a l'esquerra politicament parlant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. suposo que te deu arribar un troset del pastis ,ja que si fore public no tos arribarie

      Elimina
    2. Que quan el pastís és públic no es reparteixen els trossets????????? Pasejat un dia qualsevol per la premsa.

      Elimina
  19. Faríem bé entre tots de no translliversà els fets que estan ocorrent aquests dies i us diré el perquè, ja que hi ha gent que està a l'ajuntament que encara no sap el que està passant:

    - En primer lloc a de quedar clar que el primer en veure i fotre merder sense cap tipus d'argument, sin comerlo ni beberlo a estat el nostre alcalde, amb el qual molt educadament s'han contestat amb proves evidents i no en falses acusacions de que tot està correcte.

    - En segon lloc senyor xavier, l'unic que ha insultat per escrit i anat per les cases difamant de l'antiga junta creu roja i de l'actual junta de la fundació ha estat el teu estimat i apreciat alcalde de batea, perque hi ha maneres i maneres de fer les coses i si vosaltres defenseu aquesta, perdona però es que esteu més malament del que em pensava.

    - En tercer lloc, es de jutjat de guardia que encara vosaltres us sentíssiu ofesos pel que està passant, us recordo que sou els primers i únics en difamar mentides i coses que no han passat i que només faltaría que ells no es poguèssin defensar, a més d'una manera exemplar perque a qualsevol altre poble per menys s'han acabat barallant.

    - En quart lloc, si teniu dos dits de front espero que entre tots fèssiu baixar del ruc al vostre lider ja que va mes enllà de la política.

    Per acabar m'agradaría que no formulèssiu cap altra excusa i que juaquin paladella obri la rehabilitació,

    ResponElimina
  20. Estic totalment d'acord amb l'ultim anònim, i no estaría de més demanar disculpes públicament i per escrit al poble de Batea per tot aquest afer. Un alcalde així no ens pot gobernar, amb mentides i enganys.ELECCIONS JAAAAAAAAAAA!

    ResponElimina
  21. Si es veritat el que dius Xavier,i doneu la cara quan vos equivoqueu,doncs es hora de donar-la,per que crec que aquesta vegada vos heu EUIVOCAT.

    ResponElimina
  22. UNA ESPERA ABSURDA:

    I jo em pregunto?:

    Perquè no sobre la rehabilitació?. Perquè l'exelentíssim no aixeca el tancament d'aquesta?. Perquè no diu res? és legal aquest silènci? de veritat es bo que un alcalde tingui tant de poder, que pugi tancar una cosa tant important com aquesta sense proves concretes i que a dia d'avui no es pugi fer res al respecte?.

    Alguna cosa falla, el sistema no es el correcte, crec que la rehabilitació s'hauría d'obrir ja, i quan realment es pugi demostrar que no està bé,( cosa que dubto que pugi demostrar), s'actui amb consequència,però fins aleshores es un temps d'espera absurd, la gent no té de pagar els capritxos d'un alcalde acabat.

    ResponElimina
  23. SENSE POR I EN LA CARA BEN ALTA:

    Es molt trist que vingui una persona i a mala cara, sense respecte ni dignitat faci el que fa aquests dies i encara tingui collons de anar pel poble com si res, és molt lamentable.

    Independentment del color polític que tingui cadascú del poble, tant si ets simpatitzant de l'alcalde o no, com es pot permetre una begenada d'aquesta magnitut, sobretot els que son simpatitzants, és així com s'arreglen les coses, aquest és l'alcalde de tots i per a tots, que defensa els interesos de tots els habitants, doncs que pregunti a les families afectades del poble i de la comarca a ver que li responen.

    Es l'hora de perdre la por i d'anar amb la cara ben alta, si home no tingueu por dels favors que diu que us ha fet que a la fi i al cap li pertoca fer-ho com alcalde, de que jo això ,jo allò,jo t'ho arreglaré, etc,per fi em vist quin alcalde tenim, un senyor que si no combreges en la seva doctrina ets pell, amb mentides i enganys, o es que ja no tenim memòria de les malifetes que ha fet d'urant aquests anys ( poligono herm i quan costa? biomassa desfeta, permisos i obres fetes per l'ajuntament legals? exemple, la guardería, com es va fer realment el centre de rehabilitació de l'ajuntament?.) Com es pot ser tant hipòcrita i presumir de legalitat, quan s'han fet tantes coses que sobre el paper son legals, però jo em pregunto amb la pràctica també ho son?.No hace falta desir nada mas.

    ResponElimina
  24. Donatiu Solidari i a favor del centre de rehabilitació de la Fundació al poble.

    Ciutadans i ciutadanes internautes de Batea, ja és hora que fem un gest per tal de manifestar la nostra opinió sobre el centre de rehabilitació de la Fundació al poble. La nostra opinió serà en positiu, a favor de i no en contra de ningú, reclamem la reapertura de la RHB de la Fundació de manera immediata. I en cas que li faci falta algun “paper” amb voluntat per totes les parts es pot subsanar. Els bateans no ens mereixem que haguem de marxar a fora a fer aquest servei que sempre ha estat gratuït i de qualitat.
    Proposem una reunió entre els membres de la Fundació, 100x100, CIU Batea...per tal de crear un fons (llibreta) on els ciutadans dipositin una petita quantitat de diners (1€, 5€.....100€) que es destinin a una causa solidària com pot ser els afectats pel tifó a Filipines, o bé per la Creu Roja, o bé qualsevol altra entitat benèfica. A més a més de donar un suport a població més desfavorida i vulnerable, cada aportació de cada ciutadà suposarà la manifestació de suport a la reapertura del centre de RHB de la Fundació.
    Cada aportació suma, com més número d’aportacions, més suport popular a l’activitat de la Fundació i el més important, més recursos podrem destinar a ajudar els més necessitat. Cada dia es podrien publicar el número d’aportacions i l’import a la web del 100x100 i CiuBatea. I per exemple, el dia de Reis es podria fer el donatiu a la entitat escollida per fer arribar les nostres aportacions.
    Aquesta idea emana d’un grup de bateans aliens a cap part interessada en aquest conflicte, només desitgem que tinguem el centre de rehabilitació del Fundació obert i que no ens faci falta desplaçar-nos for per rebre aquest servei.
    Hem d’aconseguir el màxim d’aportacions a favor del centre de la Fundació i per la causa solidària. Calculem que només amb el bateans que han posat comentaris a aquestes webs i els seus familiars ja tenim 200 aportacions, tots els que han rebut algun tractament gratuït a la Fundació, 500 més..... i així fins arribar a les necessàries per tal de reobrir el servei.
    Internautes bateans, manifesteu-vos dient SI, i que les parts interessades moguin fitxa. Aquest serà el primer moviment popular bateà per la xarxa a favor de recuperar un servei social gratuït al nostre poble.
    Avui en dia ja no cal manifestacions a la plaça del poble, recollida de signatures etc...esperem que amb actuacions com aquesta puguem agrupar tota la gent a favor d’un servei social al poble.
    Per tant, aquí exposem la pregunta:
    Bateà-ana, en cas que es faci està actuació, estàs disposat a fer una aportació dinerària per tal de manifestar el teu suport a la Fundació i ajudar als més desfavorits?

    ResponElimina
  25. Aprifutar yota aquesta moguda per demanar diners a la gent ho trobo de mal gust, ridicul i patetic. No se en que beneficia a poder fer la rehabilitacio a poble, que es del que es tracta.

    ResponElimina
  26. Hola , estic fent proves , quan men surta posare un comentari

    ResponElimina
  27. Estic d' acord en tots los comentaris anteriors,

    ResponElimina
  28. Les donacions hauriem de fer-les a missa, i tots els diumenges

    ResponElimina
  29. ja ja ja ja , esta prohibido manifestarse en la plaza del pueblo, y hace mucho frio ,

    ResponElimina
  30. encara es cautelar? o ja la'n tancat? es patètic que tenin un centre de rehabilitació públic i que la juntament de batea li deixa per fer -la alli no u bulgin

    ResponElimina
  31. el que es patetic es que l"alcalde d'un poble fagi servir la força bruta per imposar la seva santa voluntat, i que gent com tu ho trobo tant normal

    ResponElimina
  32. Ets un mal alcalde, Joaquin, estàs exprimint injustament a una entitat i al poble bateà. Al final hi perdrem tots, I DE QUE MANERA!!!!!!. És el preu que hem de pagar per un ego absolutista que al fi i al cap la majoria ha triat. I algú s'ha preguntat quin cost econòmic suposarà això per a l'Ajuntament?, o potser ho pagarà directament el nostre alcalde?, o entra dins el remanent que tant i tant presumeix?
    Espero que tinguem memòria per a les pròximes eleccions. Per cert! Després de la Fundació..... A QUI TOCARÀ??????????????????. Ummmmmm!!!

    ResponElimina
  33. 100x100 Batea ó 100x100 muts!!!

    Un partit que aspira a governar no pot estar callat davant d'aquest espectacle que ha deixat als ciutadans de Batea sense serveir de rehabilitació.

    ResponElimina
  34. El que estàpssant és molt trist, jo crec que realment veuen que ho han fet malament xo NO tenen collons de dir-ho!!! Vull donar suport a la gent de Cent x Cent que dóna la cara pels que no estem d'acord amb "aquell" perquè després del que ha fet per mi no te ni nom! Gràcies per plantar cara als de UPTa perque sé que no es dificil!! No perdeu l'esperança i continueu així que les pròximes eleccions ja vorem qui guanya...!!! Molts ànimssss i a posar les coses clares, ja es hora!!! Que s'ha pensat aquest..potser es pensa que es una dictadura això...JA!

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.