CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dissabte, 16 de febrer del 2013

EL BLOG I ELS NOSTRES ESCRITS



100%xB és un partit sorgit de la il·lusió d’un grup de persones amb ganes de dir el que pensen sobre la gestió del nostre municipi i la relació d’aquest amb la resta de la comarca. Des de els seus principis ha tingut com a premisses, el respecte, la convivència, el compromís, el treball en equip, el diàleg, la participació i la responsabilitat entre moltes altres i creieu-nos quan us diem que no són tant sols boniques paraules escrites en un paper en blanc, si no que són els fonaments que aguanten aquest equip i la seva manera de fer. Quan el dia a dia de la política municipal ens posa a prova per fer trontollar tot allò que tant a costat de formar, tirem enrere per recordar aquestes paraules, per recordar per que ens hi vam posar en aquesta creuada i quins són els nostres objectius, sabíem que no seria un camí fàcil però teníem i tenim la confiança en nosaltres mateixos per superar tants entrebancs com calgui. El Blog de 100%xB va estar creat per comunicar-nos amb la gent del poble, per mostrar les nostres opinions i també per buscar les dels nostres lectors, per a que la gent del nostre municipi ens pugui comentar tot allò que vulgui, que li preocupi, que li interessi, i ho faci en el moment que millor li vagi. El Blog intenta fer participar d’una manera activa a tothom que vulgui de la política municipal, sempre des de el respecte i d’una forma constructiva.
Som conscients de que no tothom que el llegeix està d’acord amb la nostra forma de veure les coses, hi ha gent que es sentirà identificada amb els escrits publicats, d’altres que en compartiran part del que hi posa i d’altres que estaran totalment en desacord. Totes aquestes postures han de ser igualment respectades per que des de el principi som sabedors que no tenim la veritat absoluta ni la solució a tos els problemes, i que algunes de les nostres idees poden estar equivocades, és per això que tenim aquest apartat de comentaris on la gent hi pot dir la seva i on l’important no és qui ho diu, sinó el que diu, pot raonar el perquè està o no d’acord amb el que diem d’una manera ordenada i justificar d’altres postures o maneres de veure les coses que al seu parer son més encertades. Aquest diàleg dins del Blog enriqueix a totes les parts i el resultat en serà sempre positiu.
Pot haver gent que no li agrada llegir un escrit i no saber quina és la persona o persones que l’han escrit, hi ha gent que prejutja un escrit depenen de qui el firma o pitjor encara, necessita saber l’autor per poder fer una valoració sobre el seu contingut. Els nostres escrits estan firmats per 100%xB, ja sabeu qui som i com ens diem, són escrits que neixen de les tertúlies que mantenim periòdicament tots els membres del grup, on també hi fan cap les aportacions externes mitjançant converses informals amb la gent del poble, són escrits que valorem cadascun per separat i posem en comú durant les reunions, traiem, posem, canviem,... de vegades apareixen idees particulars que les fem de grup, hi ha cops que consensuem postures diferents, en definitiva és un treball molts cops costós i lent, però se’ns dubte un treball que dóna com a fruit un escrit plural, compartit i recolzat per tot el grup. Creiem que l’important és entendre que és el que volem dir, el significat dels nostres escrits, i no buscar darrera de les paraules a persones per intentar desprestigiar-les i així deixar de banda el verdader debat, la gestió del nostre municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.