CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dijous, 26 de maig del 2011

VALORACIÓ DELS RESULTATS ELECTORALS DEL 22 DE MAIG

No volem començar l’exposició de la nostra valoració dels resultats, sense agrair primer de manera sincera i sentida als nostres votants la confiança que ens han dipositat. A cada una de les 326 persones que ens van votar, els donem les gràcies, i també a aquells que sabem que en tenien la intenció però que per algun motiu o altre no van poder anar a votar. Esperem i desitgem no defraudar-vos.

Tampoc volem deixar de felicitar a UPTA-PM per la majoria obtinguda, i d’animar a CIU a continuar treballant amb la representació que han obtingut, ja que creiem que és bo que a l’Ajuntament hi hagi la màxima pluralitat possible.

Dit això, hem de manifestar que estem totalment satisfets pels resultats obtinguts a les eleccions municipals, 326 vots traduïts en tres regidors és un molt bon resultat per a un equip que concorre per primera vegada a unes eleccions, que no ha estat mai a l’Ajuntament, i que per tant encara no ha pogut demostrar el que pot fer. Hem demanat al poble un vot de confiança, i un 25% de les persones que van anar a votar ens l’han donat, això significa que una part important de la gent de Batea confia en nosaltres i que vol un canvi, i nosaltres ens sentim en el deure de portar la seva veu a l’Ajuntament, el que sense cap dubte farem de manera immediata.

Per altra banda, des de dilluns hi ha hagut una pluja de comentaris al nostre blog, la majoria d’ells són per felicitar-nos, però n’hi ha alguns en que s’intenta classificar als Regidors electes, i als que es fan valoracions absurdes sobre les nostres motivacions per presentar-nos a les eleccions. Al respecte, només volem reiterar per enèsima vegada que som un partit independent, que al marge de les tendències polítiques de les persones que el conformen som un grup unit i cohesionat, que no hem volgut afavorir ni desafavorir a ningú, i que l’únic que ens ha mogut i que ens mou és el nostre i el vostre poble. Per més que es dubti de nosaltres no ens cansarem de repetir-ho, però sabem que es tracta només de veus aïllades que no representen a un grup significatiu de persones del poble, el que per altra banda s’ha demostrat amb el resultat que hem obtingut a les eleccions.

En quant al futur immediat, hem d’esperar a que comencin les converses entre els diferents grups que conformaran l’Ajuntament dels propers 4 anys, però la nostra postura sempre ha estat molt clara. Volem treballar pel poble, el nostre únic objectiu és portar a terme el màxim de propostes del nostre programa i fer-ho de la manera que sempre hem proclamat, amb convivència, amb diàleg, amb compromís, en equip, i per tal d’aportar solucions, de manera que la nostra intenció és entrar a governar i sumar amb els altres grups. Però com ja hem avançat durant la campanya, això ens ha de permetre treballar, volem tenir dret a discrepar, ja que si les condicions que se’ns demanin han de suposar quedar totalment anul·lats i estar a les ordres del grup que tindrà la majoria, sentint-ho molt no podrem acceptar i ens haurem de limitar a fer oposició, el que ens sabria molt de greu i no voldríem que passés. De tota manera, esperem que les converses donin el seu fruit i puguem gaudir tots plegats d’un panorama de col·laboració a l’Ajuntament.

En darrer lloc, volem reiterar que el nostre blog continuarà sempre actiu, anirem informant a tothom de les propostes que fem a l’Ajuntament i de la nostra postura davant les propostes que facin els altres grups, així com dels nostres motius. Continuem comptant amb els comentaris i suggeriments de tothom, volem que aquest blog cada vegada més es configuri com una eina de comunicació entre 100X100 per Batea i els veïns, encara que, no cal dir-ho, estem oberts a que tothom es pugui dirigir a qualsevol membre del grup personalment per donar qualsevol tipus d’opinió o per demanar qualsevol informació que estigui al nostre abast. El que si que voldríem demanar és respecte per a tothom, i que les crítiques i els comentaris siguin constructius, ja que pensem que les desqualificacions gratuïtes no porten enlloc.

Moltes gràcies a tothom que ens ha escoltat, i a partir d’ara esperem convèncer amb els nostres actes a aquells que no hem estat capaços de convèncer amb les nostre paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.