CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 20 de maig del 2011

CLOENDA CAMPANYA ELECTORAL

Ens dirigim a tots vosaltres, en primer lloc per donar-vos les gràcies per la vostra participació en el nostre projecte i pel vostre suport, que ha estat determinant per a que arribéssim fins a aquí, fins al darrer dia de la campanya electoral conservant totes les forces i la il·lusió que ens va fer engegar aquesta aventura.
Hem fet una campanya electoral neta, ens hem dedicat a exposar les nostres idees i hem evitat la crispació, fins i tot en alguns moments ens hem hagut de mossegar la llengua i guardar silenci davant d’alguns comentaris fets de forma gratuïta i sense cap fonament, heu de tenir en compte que callar no és un acte de cobardia si no fent-ho crees confrontacions innecessàries i inútils que creiem que no porten enlloc. Tampoc hem emprat armes típicament electoralistes, com per exemple fer grans promeses o donar esperances a la gent sense saber ben bé si es podran assolir o no, no és el nostre estil. Potser perquè no som polítics no hem actuat com a polítics, o potser perquè pretenem ser polítics diferents també hem fet una campanya diferent. Voliem anar amb el cap ben alt podent mirar a tothom a la cara després de la campanya i creiem que ho hem aconseguit.
El cas és que creiem i sentim que el nostre missatge ha quedat clar, volem canviar la manera de veure i viure la política de la gent, volem una alternança política que ho faci possible, volem respecte, diàleg, convivència, participació ... Volem el millor per a Batea, i comptem amb vosaltres per aconseguir-ho.
Hem intentat que la nostra manera de fer i el nostre programa electoral arribin a tothom, que tothom ho pugui valorar i comentar.  Creiem que és un programa amb el que podem aconseguir que Batea vagi endavant, que avanci en sectors tant importants i tant poc explotats fins ara com el turisme; que les mitjanes i petites empreses tinguin el suport que necessiten amb idees tant innovadores com la creació d’un viver de cellers; que avanci en temes socials com l’educació, la sanitat i el benestar social, que son primordials per garantir una bona qualitat de vida; que en matèria d’urbanisme Batea arribi a ser el model de poble que tots volem, amb l’aprovació d’un POUM i amb actuacions com la promoció i la revitalització del casc antic; que es garanteixi el futur de l’agricultura donant tot el suport possible als pagesos i a la Cooperativa, SATS i cellers, i fent una veritable promoció dels nostres vins i dels productes de la nostra terra, per donar-los un valor afegit; que es conservi i es fomenti el teixit associatiu del nostre poble que fa que la nostra vida social i cultural sigui tant activa i tant rica. En definitiva, és un programa pensat amb al cap però també amb el cor, amb la mirada dirigida cap al futur, i amb l’esperança d’aconseguir una Batea millor a la que hi tinguin cabuda totes les bateanes i tots els bateans.
Esperem obtenir un bon resultat que ens permeti aplicar aquest programa i fer-ho des de la nostra convicció de com s’ha de treballar pel nostre poble, però al marge del resultat de les eleccions, creiem que només pel fet d’existir i d’haver creat aquest blog ja hem fet que alguna cosa canviï a Batea, hem vist com els altres partits han incorporat al seu programa moltes propostes que nosaltres també havíem publicat, i com el seu discurs ha estat més moderat que en altres ocasions. Només per això ja ens sentim victoriosos i sabem que tots els nostres esforços han valgut la pena, i passi el que passi el proper diumenge, aquest blog continuarà actiu, continuarem informant sobre les nostres propostes i sobre tots els assumptes de l’Ajuntament, i continuarem comptant amb els vostres comentaris i amb les vostres opinions.
Ara ha arribat el moment de decidir, el moment de que Batea digui si vol i està preparada per al canvi que nosaltres proposem, i si vol que Cent per Cent per Batea lideri aquest canvi. Nosaltres ens hi hem compromès, estem preparats, i així ho farem si les urnes ens donen aquesta oportunitat que tant desitgem i per la que tant hem treballat.
Teniu en compte que Batea fa més de vint anys que existeix, i seguirà existint quan nosaltres ja no hi serem, volem participar en fer la Batea del futur, la Batea dels nostres fills, la millor Batea que somiem.
Participa, no et quedis a casa, surt i digues la teva, Batea et necessita, vota pel canvi, vota Cent per Cent per Batea.

22 comentaris:

  1. Marca blanca de qui?
    De l´upta. Per anula c.i.u

    ResponElimina
  2. Au cap a casa!! bueno al menos heu rascat un consejal a l´upta, pero poqueta cosa mes. A veure que feu a l´oposició?

    ResponElimina
  3. Hola, Bona tarda,

    Us envio, espero que us serveixen les dades per a pensar i analitzar amb la mateixa idea ho hem col·locat al bloc de CiU.
    http://ciubatea.blogspot.com


    Molta sort i molta tranquiil·litat per a tots i tota, només la M. Cinta Rams Albuixech, crec de regidora (...) "in pectore".


    2007
    ELECCIONS
    UPTA-PM |
    Vots: 853 | 67.75%
    Regidors: 8

    CIU | CONVERGÈNCIA I UNIÓ
    Vots: 373 | 29.63%
    Regidors: 3
    Regidors a escollir 11
    Electors 1.656
    Votants 1.286 77,66%
    Abstenció 370 22,34%
    Blancs 33 2,57%
    Nuls 27 2,10%
    Vàlids 1.259 98,00%




    2011
    ELECCIONS
    UPTA-PM | UNIÓ PER LA TERRA ALTA - PROGRÉS MUNICIPAL
    Vots: 757 | 58.05%
    Regidors: 7

    100%xB | CENT PER CENT PER BATEA
    Vots: 326 | 25.00%
    Regidors: 3

    CIU | CONVERGÈNCIA I UNIÓ
    Vots: 210 | 16.10%
    Regidors: 1

    Regidors a escollir 11
    Electors 1.612
    Votants 1.322 82,01%
    Abstenció 290 17,99%
    Blancs 11 0,84%
    Nuls 18 1,36%
    Vàlids 1.304 98,64%

    ResponElimina
  4. Com ha ana? ara què fareu?

    Com ho valoreu? Com ho heu vist? I lo trist paper de CiU, què ha passat? Pactareu, segons la vostra entrevista a la Ràdio Batea, amb el grup de Upt-PM.Psc-Psoe?

    Bé, felicitats, ja que tres (3) regidors seran Ramon A. Arnal i M. Cinta Rams i Jordi Casadó?

    Ànims i felicitats.

    ResponElimina
  5. Hola, Hello, hi,
    I am a citizen that I live here, I think I left freely tell me how to be Spanish. As has everything?

    More or less (Más o Menos)os pido como a ido.

    Adiós.

    ResponElimina
  6. moltes felicitats, 3 regidors a la primera! representeu a més de trescents que pensen diferent de la UPTA i CIU però que pensen com vosaltres, ànims i valor a l'oposició, estem amb vosaltres, no ens decebeu!. I això d'anar cap a casa res de res senyors, què vol dir això?a la Upta se li han rascat 1 de sencer i quasi 1 altre ( 6 vots han faltat )CIU.O siga que felicitats, ha estat un bon inici, el final encara no l'ha vist ningú.

    ResponElimina
  7. UPTA + CENT X CENT,molt be!!!! Quasi heu elimimat a CIU.Suposo que és lo que voliu no??

    ResponElimina
  8. Sobre la jornada electoral: això de fer anar a votar als estrangers a les 9 del matí per a tenir-los fitxats i ensobrar les paperetes d'alguns altres quan arriben a votar i acompanyar-los a la taula que els hi toca és una VERGONYA. Una vergonya també el calendari cronològic abans del dia D amb tota una sèrie d'actes preprogramats per causar l'efecte i la compra de vots la darrera setmana... una altra VERGONYA. NO EN PRENGUEU EXEMPLE 100%!

    ResponElimina
  9. Ep m´interessa l´últim escrit de l´anomin, on parla de VERGONYA!!! Que va passar? Pots ser més concret??

    ResponElimina
  10. No soc de batea però em sento batea com el que més
    i estic molt content perquè per fi a batea s´ha presentat un partit per fer pinya a l´upta. Aquí donar a demostra que els 5 anys de legislatura de l´upta a estat un exit .Enorabona 100x100 per fer obrir els ulls a la gent de batea per esta al costat de l´upta, ara sols que treballar i
    d´aquí 4 anys tenir el regidor que queda de C.I.U. VISCA 100X100 I L´UPTA

    ResponElimina
  11. LA GENT D'ESQUERRES DE BATEA POT ESTAR CONTENTA

    9 REGIDORS D'ESQUERRA
    1 REGIDOR DE CENTRE-DRETA
    1 REGIDOR DE DRETA

    ResponElimina
  12. Felicitats a la gent d'esquerres de Batea, més val una espanya roija, que una espanya "rota".

    Vixca 100 X 100

    ResponElimina
  13. Qui es el regidor de dreta ?

    ResponElimina
  14. No entenc res!!! En un comentari posa que CENTXCENT és per fer pinya a UPTA? És així??

    L´altre comentari parla de esquerres i dretes... però 100x100 no era independent?

    Veig que despues de les eleccions ja es comencen a treure les caretes!! Joder que tropa!!!

    ResponElimina
  15. be senyors ,volia feros una pregunta :primer que res felicitar-bos pel bon resultat obtengut( que la britat jo cria que el farieu millor)nomes una pregunta , que fareu ara , colaborareu amb l'ajuntament o fareu una oposisio ?penseu una cosa que el vostre lema es "cent x cent" jo crec que aixo vol dir que tots som de batea i volem lo millor para el nostre poble. jo opino que aurieu de claborar en l'equip de gober per dona credibilitat al vostre lema.

    ResponElimina
  16. A veure primer que res l'anàlisi a la supercol.laboració al bloc de 100x100 a partir de la nit de diumenge: qué passa, que ara que ja s'han acabat les eleccions comença el bombardeig del dia 24?? repeteixo lo que ja vaig dir fa molt de temps... a veure si fotem comentaris constructius en lo sentit que vulgueu, positiu o negatiu, però constructiu, les conyes al facebook. Segon: si mireu una miqueta les faltes d'ortografia ( aneu al word abans on hi ha correctors de texte) ens serà a tots més fàcil llegir i entendre lo que escriviu, que això no és un SMS, és un blog seriós. Tercer:personalment jo no he votat al 100x100 per a que rasquin regidors a ningú, ho he fet perquè m'ha agradat la campanya, la gent, la seva dedicació, l'equip en conjunt i els lemes que ja han fet història.

    ResponElimina
  17. heu tret algun representant al consell comarcal

    ResponElimina
  18. En primer lloc m'agradaría felicitar a tot el bloc de CENT PER CENT, perque com vaig dir l'altre dia per a mi ja heu guanyat,si mirem el resultat de les votacions es d'estar més que satisfets ja que vosaltres si que vàreu fer una política correcta,neta i transparent.

    Espero que en 4 anys d'oposició la gent pugi veure que hi ha altres maneres de fer política,i crec sincerament que la vostra es la correcta, secillament a vosaltres no us vec anant per les cases a punta de pistola o telefonant a ultima hora als que estant dubtosos o simplement volen votar a un altre partit. Es per això que us demano que no canvieu ,ja que si en la presentació com a partit heu aconseguit 3 regidors,que no podeu aconseguir en 4anys?

    SORT,ÀNIMS I PACIÈEEEEEEEEEENCIA.

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats, heu tret un resultat fantàstic, espero que hem continueu engrescan desde una bona oposició.

    ResponElimina
  20. En primer lloc us volia felicitar pels resultas obtinguts, crec que han estat uns resultats molt bons desprès d'una campaya tant intervinguda com aquesta per part del PSC ( possible oferta laboral Biomasa , Residència..).
    En segon m'agradaria que emprenguessiu una oposició ferma i sobretot coerent al vostre progama.

    ResponElimina
  21. Un bon resultat, cap veu vostra autoritzada no ha dit res, com va? com us trobeu? Quina valoració? Què en penseu?

    Bueno, ànim a ¨Batea¨cal un canvi, massa anys i massa UPTA i massa majòries absolutes i lo mateix grup amunt i avall, compareu.
    www.municat.cat

    Bé, sort a vosaltres i no sé los de CiU com anirà. Han marxat i desaparescut del mapa ... tot és culpa dels de CiU, crec que lo poble s'ha equivocat.

    ResponElimina
  22. alcalde.
    Batea, a la Terra Alta, és un dels pocs pobles on es trenca el domini convergent. El meu bon amic Joaquín Paladella porta monts d’anys sent reelegit alcalde. Primer per l’UPTA, un partit crear per ell i altres polítics de la comarca. Ara amb l’UPTA-PSC.

    http://laviaaugusta.blogspot.com/2011/05/les-eleccions-municipals-elsles-qui-han.html

    Es tracta d'aquest bloc que diu el nostre JJ Paladalle és del PSC, per tant regidors socialistes i la paàgina web dels PSC,hi apareixen com a militants i patintzants.

    Per tant roijos, ??. Bé. Endavant.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.