CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 22 d’abril del 2011

LA LLISTA

La llista de la candidatura de Cent per Cent per Batea ja és una realitat, ha sortit publicada al Butlletí Oficial de la Província. Hem conformat una llista intentant representar al màxim la realitat del nostre poble, on hi ha un equilibri entre homes i dones, on hi han pagesos, autònoms, professionals, treballadors, empresaris (del món del vi i d’altres sectors), gent jove, gent molt jove, gent no tant jove, de diferents ideologies polítiques, però amb un eix d’unió indispensable, tenir la inquietud de treballar per Batea i els Bateans, i l’aptitud per fer-ho en equip. És una llista que ha de servir de pont entre TOTS els Bateans, entre aquests i l’Administració, i en cap cas ha de suposar una muralla a enderrocar o escalar. Ens hem auto exigit complir la Llei de Règim Electoral General pel que fa a la composició equilibrada d’homes i dones a la llista dels onze candidats, tot i que no és obligatori en poblacions de menys de 3000 residents. Creiem que s’havia de fer, ho podíem fer i ho hem fet, som els de Cent per Cent per Batea (100%xB):

1. Sr. Ramon Antonio Arnal Vidal
2. Sra. Maria Cinta Rams Albuisech
3. Sr. Jordi Casadó Alañà
4. Sr. Francisco José Villarroya Creixenti
5. Sra. Elga Aguiló Galceran
6. Sr. Tomàs Peig Llop
7. Sra. Noelia Cebrìán Fernández
8. Sr. Joan Pasqual Llop Suñé
9. Sra. Mònica Busom Suñé
10. Sr. Pascual Albesa Albesa
11. Sra. Montserrat Frisach Llop

Suplents:
1. Sr. Esteban Altés Suñé
2. Sr. Antonio Albesa Albesa

8 comentaris:

  1. Noies, nois,
    felicitats que tingueu sort. Em sembla diversa i proporcionada i etc...

    Jo crec que massa semblant a CiU i pocs elements diversos (dispersos) de la llista eterna de PM- psc.psoe.

    ResponElimina
  2. Fa pocs dies que he "descobert" el blog de Cent x Cent per Batea i ha estat per a mi una satisfacció poder llegir amb atenció i com de bé s'exposen idees sobre els diversos temes que afecten la vila.
    En la meva condició de foraster res a dir tinc a les votacions, però això no vol dir que els forasters no estiguem interessats en el millor per Batea.
    Endavant!

    ResponElimina
  3. Cent x Cent, por el interés te quiero Andrés.

    ResponElimina
  4. Bones a tothom.

    Deixeu-me dir en primer lloc que jo no sóc de Batea, ni hi vinc sovint, ni cap cosa per l’estil. La meva relació amb Batea, doncs, és llunyana, i es nutreix tan sols d’alguna conversa molt de tant en tant amb persones (poques) del vostre poble.
    Desconec com han estat aquests anys polítics a Batea, si l’Ajuntament (amb el sr. Paladella al capdavant) ha fet molt o ha fet poc, bé o malament, amb gràcia o sense gràcia; ho desconec i, en conseqüència, ni puc ni vull entrar a valorar-ho.
    No crec tampoc que aquest sigui l’espai per valorar políticament l’actual alcalde, doncs aquestes eleccions no són un plebiscit ni es jutja en les mateixes l’actuació de l’alcalde més enllà de l’àmbit estrictament municipal. No se’l vota o se l’avala com a diputat al parlament, o com a qualsevol altre càrrec, sino que se’l vota o no se’l vota en funció del que proposi per al poble. O, com a mínim, així hauria de ser. Les errades i el paper certament lamentable que el polític ha tingut en alguns moments en la seva funció com a diputat ja les ha pagades prou cares. Centrem-nos, doncs, en el poble i en les diferents propostes que s’hi presenten.

    Anem a veure: imagimen-nos per un moment que jo sóc un bateà, que puc escollir amb el meu vot qui vull que democràticament em representi i gestioni els meu interessos com a veí del poble. Què m’oferiu? És a dir, quin model de poble proposeu, més enllà de propostes més o menys concretes sobre diferents problemes? ¿Per què jo, que sóc una mica esquerp, que desconfio dels polítics i, en general, de tots aquests qui es dediquen a voler representar els altres, us hauria de donar un vot de confiança i, valgui la redundancia, votar-vos? Perquè és clar, fins ara l’únic que he vist ha estat un intent de contraposar el que oferiu amb l’actual equip de govern, però amb això (que també s’ha de fer) no n’hi ha prou. Sou capaços d’il.lusionar-me, o no? ¿És necessari que m’arrisqui a votar un grup de desconeguts, sense suport aparent al darrera de cap gran partit, o faig allò més fácil, que és votar als de sempre? Si voleu que us voti necessito tenir un motiu que em faci pensar que cal un canvi, que els de sempre potser s’han quedat anclats en el passat, necessito pensar que vosaltres em representareu molt millor que qualsevol altre disposat a fer-ho. Necessito treure’m del damunt el pensament del “val més boig conegut que savi per a conèixer”, i decidir amb el cap i seriosament si contribueixo al canvi o vull deixar les coses tal i com estan.
    Si de veritat sou la cara del canvi, i voleu guanyar, espavileu-vos. Als pobles no es voten els partits, sino les persones, però els partits ajuden. I vosaltres heu decidit no tenir-ne, així que heu de treballar encara més que els altres. Les visions romàntiques de la política són molt boniques, però exigeixen molt més esforç i dedicació que aquelles que són purament pragmàtiques.
    Heu d’arribar a tothom, explicar a totes i cadascuna de les persones del vostre poble què voleu, què esteu disposats a ficar-hi i perquè penseu que els podeu representar molt millor que qualsevol altre. Sense complexes; amb prudència i humilitat, però sense cap tipus de complexes. Cal que la gent decideixi amb coneixement de causa, i sense prejudicis.

    Guanyar no és fàcil, i gestionar un poble encara ho és menys. Sens dubte, però, l’esforç s’ho val.
    Per cert, si jo fos un bateà us votaria, tot i aquest nom tan esperpèntic que porteu per bandera.
    Ànims, sort i endavant.

    ResponElimina
  5. Al pagés anònim..., has escrit una pila de veritats i reflexions molt interessants, crec que aquesta gent està apuntant en cada escrit el que pretén, i a més són concrets en les seves propostes, no crec que contraposin les actuacions de l'actual equip de govern, l'encert de les seves propostes ho són perquè són noves i diferents, han analitzat prou bé cada sector municipal i a més denoto que fa molt de temps que hi treballen, les seves reflexions són pensades i analitzades. Vull dir-te, jo si visc a batea i soc bateà i com tú també sóc pagès, que allò que més m'agrada d'aquest equip és precisament que és un equip. La vida i la societat en general, tant a nivell personal com professional m'ha ensenyat que tot allò que es debat i s'analitza en grup és sempre més exitós en el seu resultat.Jo també us votaré, endavant nois i noies!!!!!sento il.lusió per primera vegada en molts anys.

    ResponElimina
  6. Un equip?? Jo crec que es un conglomerat de interessos creats: "ex erc" + "ex ciu" + "ex psc"+ ....

    Cent per Cent pel seu propi interès, el poble ens importat cent x cent res.

    ResponElimina
  7. tothom és ex alguna cosa no? l'alcalde actual és ex iniciativa i ex diputat del PSC... compten les persones, no els partits. Interés de què? per què? i l'interés per un mateix compta o no? si no tenen ni partit estos del cent per cent! per ser que el poble no els importa res de res s'estan prenent moltes molèsties, a veure si fotem escrits una mica constructius i anem per feina, si critiquem ho fem apuntant, no disparant a cegues. Això pa l'anònim de les 19:16 d'avui.

    ResponElimina
  8. Jo ja fa un temps que no visc pel poble i que m'ha tocat marxar per temes de treball, estudies i erasmus però això no implica que no estigui al corren de la politica que hi ha.

    No m'agrada gens veure com un partit polític tira merda (parlant clar!) a sobre de l'altre sempre volent tenir la darrera paraula. Senyores i senyors, estem a un poble, tots ens coneixem i crec que tampoc fa falta arribar a aquests extrems, als extrems de faltar, de posar etiquetes ni de senyalar amb el dit! Som 2000 i pico habitants (i la cosa va agumentant) i el que haurieu de fer és mirar per ells deixant-vos de les tonteries de que "si aquest m'ha dit" que "si l'altre ha contestat...".

    Amb això dels blogs i Facebooks us heu apropat força al poble i com no a la juventut, que ha recuperat les ganes de defensar lo que creuen millor per a ells. Com tot te el seu cantó positiu i negatiu, el positiu el sabem tots, arribeu molt més ràpid a nosaltres i el negatiu es que feu parlar al poble quan no en fa falta, quan la cosa hauria de ser comentar les propostes d'uns i altres i punt. (ojo, el que estic escrivint aquí va tant per uns com per als altres)

    Des del meu punt de vista el poble necessita aire fresc, també crec que ja fa 20 anys que tenim el mateix alcalde i que potser aniria bé cambiar (No entraré a dir si m'agrada la seva forma de treballar o no, simplement recordar també que som el que som avui gràcies a ell), però això de ser alcalde hauria de durar com a molt 3 legislatures, que potser se n'hauria de començar a adonar que 20 anys a l'esquena son molts i potser ja cansa i que potser s'hauria de plantejar que una retirada a temps sempre és millor.

    Si ens equivoquem amb CIU o amb vosaltres ja serem a temps de rectificar d'aqui 4 anys, que dels errors també se'n apren i que si no son aquestes eleccions no amageu el cap davall de l'ala sinó que porteu-lo ben amunt defensant allò que heu dit! També he de dir que heu fet parlar al poble (per a no dir revolucionar) i això es valora molt, ja que un poble que parla és un poble amb vida!

    Molta gent del meu cercle d'amistats que no anava a votar aquest cop ho farà, no sé si per por a que pogueu arribar a guanyar o perquè volen que aquesta victoria es dugui a terme!

    I si, com he llegit a algun comentari anterior, és el primer cop que em fa il·lusió venir a Batea a votar unes municipals, perquè vull ser partícep d'aquest canvi!

    Espero amb "candeletes" aquest dia, vull saber què passarà, tornar al poble per a decidir (aquest cop si! i val la pena) el futur d'aquest! Per molts trens, transbords i demés que hagi de fer..

    Petons i abaraçades companys i amics del cent per cent per Batea, podeu anar a dormir tranquils i amb la feina ben feta! Molta sort a tots 3!!!

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.