CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 28 de gener del 2011

QUE ES CENT PER CENT PER BATEA

Fa bastant de temps que un grup de gent d’aquest poble va començar a parlar de la gestió general de la vila de Batea, del que creiem que es feia bé, del que creiem que no es feia tant bé, del com i del perquè, del que no es feia,….
Sense saber-ho, es va anar creant una inquietud, que en cada trobada i cada conversa, es feia més forta, agafava més forma i contingut. Tota la gent que participava en aquestes converses informals exposava la seva opinió, aportava les seves experiències amb total llibertat i molts cops des de punts de vista molt diferents, amb ideologies diverses, però sempre des de el respecte i la educació. No varem tardar massa en veure que la gent que participava en aquests diàlegs informals representava diferents formes de veure el poble i tenia una necessitat de ser escoltat, de donar la seva opinió, de participar activament en la gestió del nostre poble. On estem, on volem arribar ?

Des de aquesta inquietud, varem creure que el que necessitava el poble era una plataforma que recollís les diferents opinions i agrupes diferents ideologies, sempre amb un mateix objectiu, el millor per al nostre poble.

És així com el passat 11 de Novembre neix CENT PER CENT PER BATEA, una agrupació política d’àmbit municipal.

Ara, el que volem fer és crear una eina per a que tothom que vulgui, pugui expressar qualsevol cosa que consideri important tindre’s en compte per fer més  poble. Aquest instrument es va donar via FACEBOOK però creiem, que serà més útil fer-ho a través d'aquest Blog.

Deixem la porta oberta per a que escrigueu/digueu tot allò que vulgueu. Estem oberts a tot allò que considereu. Només us demanem que guardeu les mínimes normes d’educació.

La nostra intenció es ser constructius, el que volem es sumar, aglutinar el major nombre de opinions. El que una persona pensi diferent a un altra no ha de ser motiu per dividir.

Si voleu, creixerem tot el que vulgueu i si no voleu, ens en anirem cap a casa. Però ningú ens podrà dir que no ho hem provat!!

Ànim!! Esperem les vostres aportacions.

1 comentari:

  1. Per casualitat he trobat la vostre pagina sobre la manca de turisme a Batea,tinc una casa El Picatxo,faig senderisme pel meu conte hi ha que el
    no te cap centre de informe-cio del entorn he descobert coses molt interessants com la creu del llop,per que no feu una caminada popular de lluna plena hi acaba la ruta amb una banyada el riu
    salutacions
    Nuria

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.