CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 28 de gener del 2011

COM FUNCIONA CENT PER CENT PER BATEA

Dins de les trobades que anem mantenim, es parlen de diferents temes, intentant veure'ls des de diversos punts de vista. La participació de la gent es fonamental,  encara que tinguin diferent ideologia política, ja que com més gent participa, els temes que es parlen s'aprofondeixen. Això a més, dóna sentiment de treball en equip, ja que es la forma més senzilla de que la gent del poble senti que participa de les decisions que es prenen.

La confecció d'un full de ruta serà més pròxima a la gent, si aquesta sent que hi ha participat en la seva confecció i no parlem de les coses que es poden decidir a Barcelona, a Madrid o a  Brussel·les (que també) si no de les coses que ens afecten directament en el dia a dia de tots nosaltres, especialment ara, amb la crisi que estem patín tots. El futur de l'agricultura, instal·lació de parcs del molins de vent, model del pla urbanístic,  dotació de infraestructures i serveis, etc.

Creiem que una bona manera de conèixer el pensament dels veïns, també es tocar a la porta de les diferents associacions del poble. De fet, Batea, es un poble amb un fort caràcter associatiu i aquestes de fet marquen el "tempo" de la vida del poble. La pagesia i el sector empresarial, tant important en la economia del poble, creiem que també cal preguntar-los-hi quines inquietuds tenen i com veuen el futur.

A dia d'avui estem molt contents de com ha anat creixent el grup i aquest creixement ens ha demostrat que la idea de que com més gent participa, més s'enriqueixen els temes que es toquen. Tot i això,sabem que a estes trobades no tothom pot estar-hi, les obligacions manen, però una forma de tindre accés al que es comenta, es aquest mateix bloc.

Periòdicament, anirem publicant els temes que es van tractant, per a que tothom en pugui tenir coneixement i pugui dir la seva.

Esteu satisfets amb les coses que es fan al poble?

Esteu d'acord en com es fan?

Creieu que les opinions que puguen tenir diferents grups de veïns tenen veu a l'Ajuntament?

Teniu una visió diferent a les decisions que es prenen per part del Consistori?

Si es així, us brindem l'oportunitat amb aquest blog de que les vostres opinions es tinguin en compte. I si la vostra opinió es favorable a la gestió municipal dels últims anys, també ens agradaria que ens féssiu arribar aquesta opinió...

Estem impacients amb les vostres aportacions. TOTES seran benvingudes.

1 comentari:

  1. Personalment em sembla tot plegat una molt bona iniciativa! Crec que ha d'haver un canvi a nivell general, ja que nombreu Brusel.les, Madrid, Barcelona... s'hauria de fer una política més social i mirar i reconeixer el treball de cada dia, dones i homes que es lleven aviat al matí i van a treballar i a final de mes cobren una misserable nomina i tiren endavant les seves families i gastan els seus diners a comerços o serveis del nostre entorn! Si no hi hagués unes persones dirigents (anomenats polítics) tot plegat seria una casa de barrets, ... pero tot i aixi crec que ells des d'un bon començament des d'alcaldes, presidents de consells, diputats fins al president de la generalitat, haurien de fer una pensament i deixar de banda les seves ideologies i haurien de dedicar els seus esforços a la gent treballadora que lamentablement cada dia n'hi ha menys.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.