CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dijous, 15 de gener del 2015

Entrevista a PRIMERA COLUMNA - CANAL 21 -



RESUM NOTICIA



7 comentaris:

  1. Bona nit amics:

    Felicitats Ramon per l'entrevista, una lliçó de comportament i saber fer, també felicitar al grup per la tasca que esteu duent a terme, ja que l'escenari no es el que voldríem els bateans, tot i així no puc dir res mes que ánims i endavant, la unió fa la força, i com diu un dicho molt vell, la FEINA BEN FETA NO TE FRONTERES.

    Us saluda l'albert.

    ResponElimina
  2. Un poble petit de gent molt gran
    Hi ha gent que intenta modificar el normal i natural comportament dels bateans provocant por, incertesa i divisió.Els adversaris, si és que hi son, en aquest conflicte, no son ni l'oposició, ni els parents, ni els treballadors, ni les associacions, ni les empreses, ni el teixit social en general, potser no hi ha ni adversaris...Som un bon poble, un poble petit però de gent molt gran que es paralitza i no avança si deixa de ser autocrítica. Als que ens representeu en general no perdeu mai de vista que nosaltres, els ciutadans, no som propietat de ningú, tampoc de l'Ajuntament. Després de tanta lletra una senzilla felicitació per l'entrevista, ha resultat ser clara, valenta i molt humana.

    ResponElimina
  3. Felicitats per l'entrevista una vegada mes heu donat una lliço de humiltat, valentia i humanitat.
    Si hem permeteu una broma: " Compte amb les rajoles".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la teva felicitació, respecte de la broma i amb la finalitat de no voler aprofitar els esdeveniments per carregar contra ningú (no és el nostre tarannà), com a grup municipal ja hem fet les accions que creiem que havíem de fer. Moltes gràcies un altre cop per participar en el nostre blog.

      Elimina
  4. Trobo a faltar alguns resums de plens problemàtics.Gent de 100% que vos heu ginyat!!!.
    No fora bromes,he vist finalment l'entrevista.Només hem queda que felicitar-vos novament.Per cert,una pregunta.
    Batea perdra dos regidors les properes eleccions,per la baixada del cens electoral?
    Gràcies per adelantat.
    Forta abraçada .Una admiradora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, falta el resum del ple del 23 de Desembre, en breu el penjam. Respecte de la pèrdua de regidors, estàs en lo cert, en principi ens quedaríem en nou regidors a la població de Batea degut a la baixada de població (de 1001 a 2000 habitants toquen 9 regidors i de 2001 a 5000 habitants toquen 11 regidors). Però en 2012, el president del govern Mariano Rajoy va dictar una norma per a baixar un 30% els regidors de tots els ajuntaments a partir del 2015, si això finalment s'aplica i el número d'habitants no supera els 2000, podríem estar parlant de 7 regidors.

      Elimina
  5. Gràcies per l'aclariment.Continueu treballant així,espero que Batea sigui una pòblació millor,on es pugui debatre i questionar i fer coses sense que això comporti enfrontaments ni males accions.Per aquests motiu (entre d'altres)crec que el vostre grup te tots els ingredients necesaris per a fer-ho.Teniu el meu recolsament,no defalliu i sort,molta sort.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.