CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dissabte, 30 de novembre del 2013

CONTINUA EL CONFLICTE DE LA REHABILITACIO



El mateix dia en que la Fundació comunica que ha recorregut davant dels tribunals el cessament provisional de l’activitat de rehabilitació i logopèdia en la modalitat ambulatòria, davant de la demora de l’Alcalde en resoldre el seu recurs, i que interposarà una querella criminal contra l’Alcalde i contra el tècnic Iñaki Copiví, l’Alcalde acorda la clausura definitiva de l’activitat, així com iniciar un procediment sancionador contra la Fundació per haver-la exercit sense llicència. 

I tot això en una resolució de 25 fulls, llarga, molt llarga i enrevessada, o al menys de difícil comprensió per a la majoria. Però el que si que pot entendre tothom sense fer gaires esforços, és que aquesta resolució encaixa perfectament en la creuada política que han iniciat l’Alcalde i els seus regidors contra la Fundació i contra el Delegat del Govern, i que no pensen abandonar sota cap concepte. Tot aquest afer, i en especial l’ocorregut avui, ens obra diversos interrogants que us invitem a respondre, si bé preguem encaridament que amb respecte i evitant els insults:
-Realment l’Alcalde està pensant en el bé de la gent del seu poble?
-En el bé dels treballadors de la Fundació i de les seves famílies?
-En el bé dels usuaris de rehabilitació i logopèdia ambulatòries de la Fundació, de Batea i comarca?
-En el bé dels usuaris del centre de dia de Batea i comarca?
-En el bé de la imatge de Batea que es transmet a l’exterior?
-En el bé de la convivència entre tots els bateans i totes les bateanes?
-En el bé del propi Ajuntament des del punt de vista del volum de feina i de despesa que això li ha suposat i li suposarà?

Per tal de que tingueu tota la informació, a continuació transcriurem el comunicat de la Fundació, així com l’enllaç publicat al facebook per l’Ajuntament al que podeu llegir la resolució per la qual es clausura definitivament l’activitat.

LA FUNDACIO TERRA ALTA SEGLE XXI, COMUNICA:

-        Que La Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, en data 5 de novembre va formular recurs de reposició contra la decisió de l'Alcalde de Batea d'ordenar el cessament  provisional i immediat de l'activitat de rehabilitació i logopèdia al nostre centre, al que va acompanyar les actes d'inspecció i comprovació de les seves activitats per part dels Departaments de Benestar i Familia i de Salut, a les que s'acredita que les activitats estan degudament autoritzades per l'Administració competent i que no existeix cap risc per a les persones en el seu exercici.
-        Al mateix recurs i també amb posterioritat, la Fundació ha presentat diversos informes tècnics que justifiquen tant que les llicències de les que disposa emparen l'activitat clausurada, com la inexistència de risc per a les persones.
-        Malgrat tot, l'Alcalde de Batea ni ha resolt el recurs ni ha justificat de cap manera la demora en dictar la corresponent resolució, donada la especialitat del seu objecte i que la situació actual està afectant als pacients de rehabilitació ambulatòria i logopèdia de Batea i la comarca de la Terra Alta derivats al nostre centre.
-        Que per aquest motiu i com ja es va avançar en un comunicat anterior, la Fundació ha desistit del recurs potestatiu de reposició formulat al propi Ajuntament, i ha acudit al Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona sol.liciant com a mesura cautelar l'aixecament de la ordre de suspensió provisional i immediata de l'activitat acordada per l'Alcalde de Batea.
-        Que al mateix temps i segons el que ens informa el nostre advocat, entenem que l'actuació de l'Alcalde i del Tècnic que ha signat l'informe al que s'afirma la carència de la llicència i l'existència de perill per a les persones, és constitutiva presumptament dels delictes de prevaricació, falsificació documental i nomenament il.legal.
-        Que donada la gravetat dels fets, la Fundació no té només el dret, si no també l'obligació i el deure, d'interposar les accions judicials que corresponguin davant de la comissió presumpta d'aquests delictes.
-        Per això, la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, interposarà en els propers dies una querella criminal contra l'Alcalde Joaquim Paladella, i contra el treballador Iñaki Copiví, pels presumptes delictes de prevaricació, falsificació documenttal, i nomenament il.legal dels tècnics de l'Ajuntament Enric Roig i Iñaki Copoví, reservant-se també les accions penals que li corresponguin per les calumnies de l'Alcalde respecte d'aquesta Fundació.

 

Enllaç Ajuntament de Batea:
www.batea.altanet.org

12 comentaris:

  1. primer lo que passa a batea es una vergonya. Jo "era " votant de Paladella, era. Per que tant jo com molta gent que he parlat després del que ha passat ja no ho serem més. Per la meva feina vaig per molt pobles i s´esta fent molt mal a la imatge de Batea i venen vi com venc man arribat a preguntar si el portava envenenat per Paladella amb la seva maldat. No se si s´atrevirá a dir més que ho fa tot per lo be de batea perque com tots veiem no es així, tot al contrari. Hi podría estar tot lo matí peró prefereixo ocupar el meu temps en gent bona. I

    ResponElimina
  2. Un batlle que va contra la gent del seu poble i dels seus intetrssos no es mereix ser el batlle del poble.100*100 ja es hora de demanar la dimisio del sr.Joaquin Paladella Curto.

    ResponElimina
  3. Enlloc de tantes preguntes, esperem del partit 100x100 Batea que el proper ple a l'Ajuntament realment defenseu els interessos dels bateans. És hora de defensar la posició capdavantera en el servei de rehabilitació a la comarca, els 25 llocs de treball directes i altres indirenctes, és hora de defensar el que als bateans ens ha costat molts anys i esforços aconseguir i que si ara ho perdem trigarem molts anys a tenir-ho.
    En definitiva, esperem del partit 100x100 una reacció clara i contundent a favor dels bateans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El senyor Alcalde només parla per la premsa però....
      Per què no va interposar el recurs a la contractació del servei de rehabilitació?
      Per què si la contractació es va fer al juliol no va actuar fins l'octubre?.
      Ja ho veu senyor Alcalde algunes preguntetes més....

      Elimina
  4. Jo tambe espero que la gent de la Fundacio vagi al ple. Directius i trevalladors tots al ajuntament sense por!!!

    ResponElimina
  5. I ara que tancara les escoles perque el pati no compleix les mides al fer institut, o la fuarderia perque no te pati ni sortides emergencia, o les botigues de Batea que tampoc compleixen la normativa, o els bars qye tampoc la compleixen, o la Germandat quant estesem massa gent, o el cine quant es fa un acte i la gent que esta dreta es passa de l, afirament..........?

    ResponElimina
  6. L'ajuntament te surtida d'emergencia ? 0 no es necesari ? Ahhhh s'escaparan per la porteta que done al carrer San Miquel jajajaja !!!!!

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Hola a tothom, no se si heu vist el escrit de ??????????? al faceebok. Ja que desprès de fer la publicació immediatament a sigut borrat. Be dons aquí el teniu.
    “ Èxit al pleno d’ahir de Batea ,tots els de CIU i de 100 per 100, mes los seus treballadors i tots el seus simpatitçans, van anar a fer lo subnormal al `pleno, es normal no saben fer res mes que lo ruc, estafar, a l’Estat i robar i enganyar al poble.”
    Aquí ho teniu paraula per paraula tal i com ho a escrit ??????????????..... BRAVOOOO
    Això es respecte?
    Això es educació?
    Això son maneres?
    Jo crec que NO,NO i NO. ??????? crec que s’ha de tenir respecte i parlar amb educació, independentment de les idees Politiques que pugis tenir. No cal fer comentaris al Faceebok per treure’ls al moment, ja sempre hi ha gen connectada, que per molt que tu ho vulguis borra ja ho ha vist. Inclús hi ha fotos ja que la tecnologia que disposem espectacular.. Veien els teus comentaris dedueixo la teva decantació Política crec que amb això fas mes mal que be al teu partit.
    PER UNA SOLICITUT PRIVADA HE BORRAT EL NOM PROPI DE L’USUARI
    D’AQUEST COMENTARI.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no soc anonim sos ANNA CAMPS SOLE tan per al primer com per al segon.

      Elimina
  9. Bon dia
    Ahir vaig fer un comentari que realment es el que crec.
    Com treballadora de la fundació Terra Alta Segle XXI i usuària de RHB, en aquets moments em sento impotent, però no vull fer mal a ningú així que de veritat ho sento.
    Dic ho sento perquè estem a un poble de 2000 habitans i ens estem fen molt mal tota la gen i es inacceptable que per motius POLITIC ens ataquessin uns als altres. Crec que tenim que demostrar que som persones, que al poble de Batea tothom no son iguals i que hi ha gen que sap rectificar i demanar disculpes si es dona el cas.
    Hi ha gen que per decantacions politiques no ho sap fer, es per això que com a persona i bateana que soc “jo ho faig”.
    Amb tota aquesta situació s ha produït un enfrontament amb el poble i una inquietud que es palpa a l’ambient, sento Vergonya,Ràbia ....... que a la comarca i fora de la comarca es parlo de Batea per aquet tema , crec que el poble de Batea te coses molt bones de les que es poden parlar i que la gen de tot arreu ho coneix qui “el VI les Festes..... “
    Desprès de fer el comentari, em baix adonar que al faceebok hi havia un altre igual o mes fot que el que jo Baix transcriure, Altre cop personalment em Baix sentir malament ja que s’ estava faltant a la meva persona,als meus companys de treball, als familiars del treballadors, als familiars dels usuaris de la fundació Terra Alta Segle XXI i a molta gen del poble de Batea.
    JA PROUUUUU

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.