CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

dissabte, 13 de desembre del 2014

CARTA OBERTA AL SR. PALADELLA





CARTA OBERTA AL SR. PALADELLA

Sr. Paladella, som “estos” que es diuen Cent per Cent Batea, encara que preferiríem que en endavant es dirigís al nostre Grup en una mica més de respecte, som el Grup Municipal 100%xBatea, i tenim tanta legitimitat democràtica a l’Ajuntament de Batea com vostè i els seus regidors.

Voldríem començar aquesta carta preguntant-li si ja té clar que és "vostè" el que està "imputat" en un procediment penal per la seva actuació com a Alcalde del nostre poble, i que és el seu Ajuntament el que està essent investigat pel Jutge de Gandesa, perquè a la vista de les seves declaracions en roda de premsa ahir dia 12 de desembre, pensem que encara no ho té prou assumit. Home, una cosa és que siguem prudents i que durant gairebé un any no haguem fet política d’aquest fet (de la seva imputació i de la dels dos tècnics de l'ajuntament) , i l’altra, com diria Pablo Iglesias, és que posem l’altra galta.

La veritat és que encara no donem crèdit a que hagi demanat la dimissió dels regidors del nostre grup, "el mundo al revés", insòlit !

En segon lloc, li voldríem preguntar si té prou clar que estem en democràcia, ja que després de tants anys de majoria absoluta a l’Ajuntament de Batea pensem que ho ha pogut oblidar.   No és un dret democràtic dels regidors, encara que estiguin a l’oposició, sol.licitar còpia dels expedients que tinguin per convenient a l’Ajuntament?    Per què li sap tant greu que demanem informació?   Que no en demana vosté?  Per què fa tanta demagògia d’aquest fet?. Li volem confessar, també, que és veritat que aspirem a “canviar el color de l’Ajuntament”, perquè ens vàrem presentar a les eleccions, sinó?   Vostè ho troba mal fet?    És que ningú més que vostè té dret a governar el nostre poble?    No consisteix precisament en això la democràcia?.

També li voldríem recordar que quan natres ens vàrem presentar a les eleccions municipals de l’any 2011, ja érem fills de.., germans de ..., esposes de ..., i nores de ..., i és vostè qui, amb posterioritat, s’ha dedicat a prendre accions que perjudiquen a aquestes persones, per tant,   som nosaltres els que estem orquestrant una operació de descrèdit contra vostè, o és vostè qui ataca als nostres familiars per desprestigiar i desarticular a l’oposició?.   Li recordem que va ser vostè i no natres qui va començar aquest conflicte que Batea no es mereix, i que enlloc d’impugnar un concurs, segons vostè amanyat, va optar per deixar el conflicte a dintre del nostre poble, afectant a persones del nostre poble. Ara ha fet el mateix, es publica una noticia segons vostè falsa a un setmanari de Tortosa, i la seva opció, una vegada més, no és defensar-se davant d’aquest mitjà, sinó arremetre contra nosaltres, l’oposició a l’Ajuntament, traslladant una vegada més el conflicte a dintre de Batea. Ja poden estar tranquils tots els mitjans de comunicació que vulguin parlar de vostè i de la seva imputació, ja poden dir el que vulguin i on vulguin, els culpables..... 100%xB,... els mitjans?... no en saben res!!!... o és que anant contra ells no en treu res i anant contra nosaltres creu que sí? Que tranquil que es quedaria a l’Ajuntament si nosaltres dimitíssim!!!, sense pluralitat, sense altres punts de vista... realment li devem resultar molt incòmodes.
A aquesta roda de premsa es va cuidar de deixar clar que vostè i els seus regidors són honrats, i no sabem si amb això volia insinuar que nosaltres no ho som, però per si de cas, li volem deixar ben clar que nosaltres també som 100% honrats, 100% conseqüents, 100% responsables, i simplement, estem 100% per Batea.

Per últim, i pel que fa a la nostra dimissió, no tingui cap dubte de que li presentarem si ens aporta "una sola prova" de que 100%xB està al darrera de la noticia publicada al setmanari de l’Ebre el dia 5 de desembre, i no ens valen deduccions o interpretacions barroeres i interessades a les per desgràcia ja estem acostumats, estem parlant de proves, perdó, en "una sola n'hi ha prou". Però si en canvi, no és capaç de demostrar aquesta acusació feta públicament, davant dels mitjans de comunicació i amb la voluntat de que tingui la màxima difusió, demanem seriosament i fermament la seva dimissió i la de tots els seus regidors de manera immediata, per MENTIDERS.

Atentament,

CENT PER CENT PER BATEA - 100%xB (Marca pròpia i registrada)

24 comentaris:

  1. Tinc la impressiò que en un any em tornat 40 anys enrere, aqui sol val la opinio del batlle, tot el que no es el que ell diu es corrupte o ilegal, el mon sencer conspira contra ell.- El Sr. Jutge segur que tambe` ? Sira el proxim de qui demanará la dimisió

    ResponElimina
  2. I ara encara hemos de pagar dels diners de tots els advocats de estos imputats (lladres hasta que no es demostró lo contrari ), o si son tan honrats se u pagaran de la butaca¿
    ? Que demostron que son honrats......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre ha de prevaldre la presumpció d'innocència, preguem que no feu acusacions gratuïtes si us plau, a nosaltres ens les fan i no ens agraden gens, moltes gràcies.

      Elimina
  3. Tinc la impressiò que estem prop de algo mol gros

    ResponElimina
  4. Batea se merece un cambio. Seguro q que hay mucha basura en el concistorio. Animo 100% vosotros podeis.

    ResponElimina
  5. Em perdonareu que avui no faci un resum del que ha passat aquests dos dies però es que avui es un dia massa important com per aque haguèssim d'estar parlant d'aquests personatges.
    Avui es el dia de la Marató i es mereix la importància que aquesta té, esperant que aquestes persones tant honrades col.laborin.........demà serà una altra història.

    ResponElimina
  6. Anims i endavant 100 per 100, les declaracions del batlle penoses patètiques i amb un clar rumb, fer barallar al poble de batea.

    ResponElimina
  7. que aspabilat pala, ensenyant los comptes personals pa dir que no li han ingressat cap comisió........., ostia yo que hem pensava que aixó es feia amb diners......., encara demostraría més lo que es si al compte del banc i posses " comissió del paleta de turno ( sempre per casualitat el mateix, quina coincidencia) per adjudicar tal obra", home que tas pensat??, som tabolls pero no tant, que alguns regals ja els explicaba en altres époques, el viatge a la final del paris dakar pagat per repsol,.... i d´altres explicades per un constructor de maella ( casualitat) que també li agrada parlar molt,,,,,,....., venga que ho demostro lo que diu, home ya esta be....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Preguem que no feu acusacions o insinuacions gratuïtes que impliquin a tercers si no en teniu la certesa si us plau, a nosaltres ens les fan i no ens agraden gens, moltes gràcies.

      Elimina
  8. Aquest alcalde és un crack en això de donar-li la volta a TOT, això és de polítics professionals... tot i així i tot i que us porta 1/4 de segle d'avantatge fent pràctiques, li queda molt molt per aprendre de gent com vatres i de la vostra manera de plantejar les coses, treballades amb rigor i prudència. No aprengueu d'aquest sarcasme ni d'aquesta sobèrbia, preneu nota i si no li agrada el pols, que no baixi a l'era.

    ResponElimina
  9. Molt bé 100X100 una begada mes heu deixat amb evidència la forma de fer i de ser del nostre equip de govern, jo crec que tota la gent del poble hauria de coneixer aquesta carta per poder jutjar per si mateixa tot el que està fent el sr: alcalde per mantenir-se al poder e ignorar la realitat.
    Bona feina.

    ResponElimina
  10. xapoooo per 100% ja tocava, per fi algu amb molta mes educació de la que es mereix el Sr. Paladella li diu les coses ben claretes....

    ResponElimina
  11. Després de passar un dia tant meravellós com el que vam gaudir ahir a la germandat, et dones compte dia a dia que en aquest poble hi ha molta gent bonica i bona, una feina molt ben feta per part de la junta de la germandat, i amb la col.laboració de tanta gent que desinteresadament va col.laborar amb la marató de tv3.

    Fent una mica d'humor i per trencar el gel, vaig trobar a faltar a l'actual equip de govern, ja que tantsols hi van ser dos per compromís ja que sortíen les seves filles com a col.laboradores, i el mes trist va ser veure al nostre exelentíssim que no va tenir c.... ni tantsols d'entrar a la sala, potser no ho sabia que era gratis i que tantsols havia de pagar ni que fos una tira per a col.laborar amb la marató.

    Dic això perquè estic fart de la persecució que té l'actual equip de govern en posar-se amb certa gent del poble dient coses que no son veritat( el que jo he dit si que es verídic i ho pot corraborar molta gent que va anar ahir a la germandat), el primer que hauríen de fer tota aquesta gent es mirar-se a l'espill i contar fins a 10,20,30 els segons que facin falta i reflexionar de tota la merda en perdó del que fan i no deixen fer.

    Tant els molesta que hi hagui un grup de gent com vosaltres que l'unic que voleu es fer un be al poble i pensar que hi ha altres maneres de governar.?

    Compartir, dialogar,enraonar,saber admetre posibles errors, que passa que això no entra dins el vocabulari de l'actual equip de govern, perque em penso que amb tot això i mes, els hi doneu no 100 voltes si no que els hi doneu moltes mes.

    Nois i noies del cent per cent admeto que sou com un gra al cul i perdoneu per l'expressió, de l'actual junta rectora que mana en aquest ajuntament i el que no saben es que el remeni per aquest gra, es que vosaltres entreu al govern l'any que bé, ja que si no cada vegada aquest gra serà mes gros i cada vegada els hi farà mes mal.

    BONA FEINA I ENDAVANT.



    ResponElimina
  12. Bona nit amics del cent per cent:

    Us vull donar el meu suport incondicional amb aquesta patranya que us ha orquestat l'actual equip de govern ja que son unes declaracions molt desafortunadades, sense cap sentit i amb una clara evidència de provocar una confontació inútil i fora de llloc.

    Personalment estic fart de les males interpretacions que ja fa anys que estan duen a terme certa gent de l'actual govern, a la boca se li pot fer dir tot el que un vulgui, però s'ha de parar molt de compte amb el que es diu.

    Si algú te algun problema amb els membres del cent per cent o altra gent que ho diguin cara a cara o que es quedin a casa, ja n'hi ha prou de rodes de prensa pagades per tot el poble tantsols per ferse propaganda, i per a defensarse de coses que la gent del poble no hi te res a veure.

    Ja n'hi ha prou de difamacions i d'espectacles que nomes treuen a la confrontació, com es pot atrevir a demanar la dimissió del cent per cent sense cap prova i d'aquesta forma tant despreciable, ja te raó el de l'escrit de damunt, sabeu el que es dialogar o enraonar entre d'altres, em penso que no.

    A mi no cal que m'investigueu.



    ResponElimina
  13. Després de veure la superentrevista del Canal 21 a l'Alcalde tinc ganes de vomitar. Vaja vaja, penso en la gent tan estimada de la comarca nostra i terres de l'Ebre en general que deuen canviar de canal de seguideta que el veuen aparéixer en escena... gent del Canal 21 " sou molt bona gent" només això explica lo altre, això i les quotes mensuals clar. He llegit tots els comentaris darrers on el vostre grup malgasta esforços en recomanar prudència i seny a la gent que s'expressa, quan en realitat qui en necessita és Joaquim Paladella. Diu estar dolgut ell i tot l'equip de Govern per la trama "negra" que esteu portant a terme! però que es pensa que som imbècils a Batea? jo he llegit l'escrit del setmanari l'Ebre i no he trobat cap referència ni cap signatura vostra i he llegit el vostre Blog i he vist els plens i les cartes i he fet safareig al facebook i jo no he trobat res més que PROPOSTES BEN FONAMENTADES I RAONADES. Podem estar d'acord o en desacord, total o parcialment, podem debatre i parlar... però senyors de CentperCent, aquí la guerra bruta la fan uns altres, i això ja és del tot insostenible i indignant. FACI EL FAVOR DE FOTRE EL CAMP ALCALDE, no representa la majoria del poble, vosté només es representa a vosté, vosté només parla un llenguatge, vosté vol manipular als ciutadans i això no es fa, no el fa digne per al càrrec i ens fa passar vergonya.

    ResponElimina
  14. Hola nois-es.
    Després del comunicat de prensa que ha emes l'ajuntament,vaig a callar-me moltes coses que voldria dir per que segurament les borrarieu.Només vos demano una cosa contineu així ,treballant com treballeu,explicant les coses com les expliqueu,no defalliu hi ha molta gent que tot i que estem a l'ombra (la qual cosa resulta fàcil),estem amb vosaltres.Mai en la meva vida m'habia atrevit a fer un comentari al vostre bloc.Però ara tot i que ho fare com a anònim,vos dic ENDAVANT!!!!!!!!!!!!.

    Una admiradora.Es dificil però ànims.

    ResponElimina
  15. LA IGNORÀCIA ES MOLT ATREVIDA.

    Fins fa molt poc temps no podia arribar a imaginar que la ignorància de certa gent podía arribar a cer tant inversenblant, si tirem temps enrera tots els habitants de Batea saben qui son els primers que van començar aquesta guerra que segons ells vàren dir al facebook que els bons guanyaran (Si això es ser honrat),ara resulta que com que la jugada no li surt be acusa a tercers entre aquests un servidor de tot el mal que ha fet ha moltes families des de fa molt de temps, per escriure opinions de gent que sempre que no es falti al respecte som liures d'opinar el que un vulgui nomes faltaría.

    Tantsols vull animar a tota la gent del cent per cent que tot això que està passant agafin encara mes força ja que hi ha molta gent que està amb vosaltres i animar a la gent que esta a l'ombra que no tingui por de les amenaçes que vol empendre a aquest bloc o al facebook.

    Em penso que estem em democràcia i cadascú a de ser lliure d'expressar la seva pròpia opinió de les coses, no val el joc brut i la culpa sempre els dels altres , cadascú a de ser consequent amb les accions que empren al llarg de la seva vida i apechugar quan les coses no s'han fet be.

    Una forta abraçada.

    ALBERT VILLARROYA CREIXENTI

    Per si de cas.
    carrer vilaclosa numero 1

    ResponElimina
  16. Bufffff. Estic realment preocupada per que no sé com ens comunicarem a partir d'ara. Parlo també del comunicat de premsa emès per l'equip de govern el passat dijous. He intentat escriure a través d'emoticonos però el blog no m'ho accepta. Després he mirat per internet el tema del llenguatge de signes (amb tots els respectes a totes aquelles persones que per algun tipus de minusvalia realment necessiten de la utilització d'aquest llenguatge) però no tinc la capacitat d'aprenentatge tant ràpida com per d'avui a demà aprendre aquest llenguatge i poder escriure i expressar. Creia que la llibertat d'expressió era un dret reconegut a la Declaració de Drets Humans per tal d'expressar les nostres idees i opinions, sense censura, ni amenaces, ni persecucions, però es veu que aquest dret (o article) no és d'aplicació al nostre poble, arrel d'una notificació d'alcaldia de finals de l'any 2013 en que es va aprovar per decret llei amb l'aprovació de tots els regidors de upta. Deu ser per aquest motiu que en aquest comunicat de premsa, la tercera consideració que l’equip de govern diu que s’ha de tenir en compte i aprovar en el ple del dia 23 és ACORDAR, si s’escau, (com no s’ha d’escaure joaquin si tot, tot, ho aprobau per majoria vostra!!!!, ) L’INICI D’ACCIONS PENALS CONTRA L’AUTOR DE LES CALUMNIES DIRIGIDES A ELL I TAMBÉ CONTRA ELS ADMINISTRADORS DELS BLOGS; flipanttt, flipant,, i flipant. Tu sempre tant sensat i coherent, amb voluntat de diàleg (com en alguna entrevista als medis has manifestat!!); al revés te lo digo pa que me entiendas: “voluntat de querellar-se; irregularitats; que no s’ajusta a la legalitat vigent; si no hi ha una resolució satisfactòria (a favor teu, claro) emprendreu les accions legals oportunes contra qui sigue… ”
    Per la meva edat, no he viscut el règim de la dictadura, però per explicar dels meus "iaios" recordo que em deien que va ser molt dura perquè existia un règim polític en el qual una sola persona governava sense cap tipus de limitació i amb la facultat de promulgar i modificar les lleis a la seva voluntat. Ara penso: pos si natres a Batea, estem vivint això actualment!!!! Joaquin, on has portat el poble de Batea?; SÍ, moltíííííiíííiíí´simes infrastructures, molt´´iííiííííi´sims serveis (aunque estiguen duplicats!!!), a preus increïbles i gratisssssssssssssssssss per a la butxaca dels bateans (a pesar que indirectament també ho paguem a través de l'Ajuntament); puntualitzar que no és que estigui en contra de tots els serveis i infrastructures del poble, sinó dels que a criteri meu no són necessaris i que s’hauria de prioritzar amb altres que pensant-ho bé podrien beneficiar a TOTS (parlo de TOTS generalitzant a TOT EL POBLE) però crec que la teva/lo teu/… .....(aquí posaria els adjectius que hem surten del cor, però com ben segur em penalitzarien (o bé cent x cent x Batea, o bé la policia científica o bé l’FBI, por ho evito), t'han portat a tensar tant la corda, que no t'ho pensaves que ara per ara, ets TU qui està en el punt de mira. OJO, repeteixo AVUI per AVUI; DEMÀ…………espero que també.

    Cent x Cent, ànims i endavant amb la vostra manera de fer política, difícil però correctíssima. Teniu la capacitat suficient i necessària per a fer-ho i a partir d’aqui augmentarà la força per a seguir endavant i apostar per un canvi.

    ResponElimina
  17. Una forta abraçada a tots els membres de 100% i CIU. Com a Bateà vergonya es poc!! Perfavor acabem amb aquesta historia i si no que s'ho pagui de la butxaca.

    ResponElimina
  18. UNA IMATGE VAL MES QUE MIL PARAULES.

    El 2014 ha estat un any molt dur, i m'agradaría que molta gent fes una profunda reflexió dels actes que ha fet en el tracurs d'aquest any, el que va passar en aquest ultim ple no te nom, i ha gent que comença a estar farta de falses acusacions, de coses que de boca de molta gent no s'han dit i que al revés es pot demostrar que si com per exemple, pel watssap certa gent dient que si els fills de ...... volessen el poble estaría ennublat, no sé per qui anava però ni a d'haver molts de fills de ...... per ennublar el poble, la roba bruta de cadascú es te que rentar a casa seva, i demanaria als regidors i en especial al batlle que els plens no serveixen per a criticar e insultar a la gent que està de públic i menys a la gent que no hi es i no es pot defensar, perque això si que es denunciable a part de ser patètic i vergonyós, em sembla que si hi ha algú que no es troba bé el que ha de fer es quedarse a casa i avanç de parlar com he dit en alguna que altra ocasió conteu fins a 10,20 o 30 si fa falta.


    Crec que hi ha gent que hauria d'agafar els plens del 2014 i revisar-los i despres que tornin a denunciar qui es el que insulta a qui i el que acusa a qui, hi ha una cosa que es diu respecte i no fer acusacions en và.

    Dit això no em queda mes que donar un bon any 2015 a tota la gent que veritablement està sofrint aquesta persecusió que espero algun dia poder entendre, perquè la vida es mes fàcil , perque parlant s'enten la gent i que els fantasmes no existeixen.

    BON ANY 2015, US HO DESITJA DE TOT COR. A.V.C.

    ResponElimina
  19. Bon Any 2015 a tos sira un any de moltes sorpresas (QUE BIENE EL LOBO)

    ResponElimina
  20. Bona nit amics de 100 per 100:

    Vist que la xarxa està bullint arrel de la carta del nostre estimat alcalde no he tingut cap mes remei que fer un petit escrit al facebuke, ja que això s'envà de mare i crec realment que no se fins on arribaran, resulta que ara som nosaltres els dolents de la pelicula, però que hi farem, espero que la justícia fiqui cadascú al seu lloc, estaría be que es pogués difondre l'ultim ple, fer un cd i enviar-lo per totes les cases del poble per que la gent vegi qui es el que insulta, perque si mal no recordo ens van dir mentiders,lladres, entre moltes d'altres coses, aquestes si, barrueres, a la gent del ple i a l'oposició i realment amics meus estic fart de que acusin en fals a gent que no esta als plens dient coses sense sentit i que no son veritat i parlo entre d'altres del meu germa i el meu pare, que si tenen algun defecte en aquesta vida, es ajudar i fer un be a la gent d'aquest poble, perque senyors hi ha gent que si que treballa pels demes sense ánims de lucre, no cal estar a l'ajuntament per treballar pel poble hi ha altres vies que pel que vec desconèixent totalment.

    Voldría animar a tota la gent de 100 per 100 que ara mes que mai hem d'estar units i evitar mes que mai posibles enfrontaments, amb seny i serenor però també que no tot val e intentar fer entendre a la gent que vosaltres sou un partit que el que vol es sumar pel poble, que sembla que només tenen dret una serie de gent a governar el poble i senyors meus, els alcaldes i regidors dels pobles van passant, i els ajuntaments es queden.

    Una molt forta abraçada i endavant ALBERT VILLARROYA CREIXENTI

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.