CENT PER CENT PREGUNTA

Com creieu que hauria de ser la taxa per a les terrasses dels bars?

Com creieu que hauria de ser la taxa de les terrasses dels bars ???

divendres, 1 d’abril del 2011

VALORACIÓ DEBAT CANAL 21

Des de dijous i durant tot el cap de setmana, el Canal 21 retransmetrà el debat entre el Sr. Paladella i el nostre candidat, Ramon Antonio Arnal Vidal, i volem dedicar un espai per a expressar les nostres conclusions sobre aquest debat.

En primer lloc, cal reconèixer que es va posar de manifest l’experiència i la facilitat d’improvisació del Sr. Paladella, el que és natural tenint en compte que ha exercit durant els darrers 20 anys d’Alcalde de Batea i durant els darrers 8 anys de diputat al Parlament de Catalunya. En canvi, el nostre candidat era la primera vegada que s’enfrontava, no només a un debat, o més ben dit, a un cara a cara, si no a qualsevol tipus d’aparició en públic per defensar el nostre projecte, fet que va incidir en que no varem saber comunicar tot el que volíem  en aquell moment i es va deixar veure la nostra inexperiència, però el que és evident és que això té un gran mèrit, mèrit que el nostre grup li reconeix plenament.

Dit això, 100% per Batea estem satisfets del resultat del debat, ja que principalment i a través de les diferents intervencions dels candidats, es va posar de manifest la gran distancia que hi ha entre la forma de pensar i actuar del Sr. Paladella i la del nostre grup. Així, mentre el primer personalitza contínuament en la seva figura i s’autoproclama com a l’únic benefactor de Batea, el nostre candidat va exposar amb total claredat que nosaltres volem que Batea sigui plural, que a l’Ajuntament s’escoltin totes les veus, que es tinguin en compte totes les opinions i que tothom es senti representat, i en cap cas que sigui una única persona la que decideixi per tots, que és el que està passant actualment. El Sr. Paladella va reiterar que no vol un Ajuntament dividit entre govern i oposició, però això és exactament el que té i el que ha tingut durant molts anys, i entenem que ell n’és totalment responsable. En canvi, el nostre grup si que defensa realment la pluralitat a l’Ajuntament i el treball en equip, ja que aquesta és principalment la nostra raó de ser com hem dit i repetit en moltes ocasions.

També es va posar de manifest al debat que el Sr. Paladella, després de tants anys a la política, ha caigut en l’espiral dels interessos partidistes, i que per aquest motiu insisteix en fer creure a la gent que el nostre grup és una espècie de satèl·lit de Convergència i Unió, o dit en les seves paraules, “una marca blanca” d’aquest partit polític, ja que aquest és el seu contrincant històric a Batea. El nostre candidat ja va deixar prou clar que això no és així, i va denunciar que el Sr. Paladella ens prejutgés abans de tenir l’oportunitat de demostrar amb els nostres actes com pensem realment. Però nosaltres també volem denunciar des d’aquí que el Sr. Paladella faci servir contra nosaltres l’arma de sembrar dubtes a la gent, manifestant que el nostre objectiu és sumar els vots amb Convergència i Unió per fer-lo fora de l’Alcaldia, negant-nos la nostra individualitat com a grup tot just quan comencem a caminar. Si no fos així, no entenem que digui que siguem una marca blanca i després digui que aquest es un debat estèril. Si es així, perquè el fa públic? nosaltres no l’hem iniciat. O es que realment, aquest no es un debat estèril, si no que el Sr. Paladella  l’inicia perquè si que té uns determinats interessos?

Comprenem que l’incomodi el fet de que s’evidenciï amb la creació del nostre partit que hi ha molta gent a Batea que està en desacord amb ell, però no podem comprendre ni justificar que se’ns ataqui o se’ns menystingui presentant-nos com a titelles d’un altre partit polític, amb l’únic objectiu d’aconseguir una altra vegada la majoria absoluta a l’Ajuntament. Per la nostra part, esperem obtenir per nosaltres mateixos, com a grup independent que som, un bon resultat a les properes eleccions municipals per poder treballar per Batea i per la convivència entre els Bateans, el que és i sempre ha estat el nostre objectiu.

4 comentaris:

  1. Felicitats pel debat d'ahir, el vostre candidat li ha donat una lliçó d'educació, humiltat i respecte, qualitats que l'altre candidat no ha aprés en 20 anys.I això també és important per ser alcalde!!ahir vareu tocar el tema de l'agricultura( per damunt damunt) el tema del superremanent de l'Ajuntament;el tema de les infrastructures, piscina,camp de futbol... però no vau tocar el tema de l'Educació i Ensenyament, el tema de la/les guarderies, podrieu avançar alguna cosa sobre aquestos temes que tingueu en el programa electoral???

    ResponElimina
  2. Molt però que molt bé!!Felicitats pel debat!!Sóc imparcial però me n'he adonat que l'alcalde de Batea és un sobreixit i un dictador,és primer ell,segon ell i tercer ell.El candidat de cent per cent per Batea,ha transmés que és una persona senzilla, humil i que té en compte a la seva gent.Sincerament cent per cent de vegades millor que el Sr.Paladella com alcalde.Molta sort i endavant!!Una pregunta per acabar,teniu en compte al vostre programa electoral el tema d'educació i ensenyament,ahir al debat no és va tocar el tema de l'Institut i crec que és prou important,donat totes les mancances que hi ha tant en infraestructura(si plou no poden fer gimmnàstica...,no hi ha vestuaris...)com en activitats extraescolars...transport...,penso que enlloc de fer piscines,es podria millorar el que ja està fent i posat en marxa.

    ResponElimina
  3. A la vista d’aquestes consideracions, cal suposar que el senyor Paladella en deu saber molt de marques blanques electorals. L’any 1991, quan ell va presentar-se a les eleccions municipals com a cap de llista de la UPTA, la seva candidatura devia ser una marca blanca de PP perquè la conformaven molts simpatitzants d’aquest partit polític i perquè, en arribar a l’Alcaldia malgrat no no haver obtingut majoria absoluta, el seu grup, no solament va governar conjuntament amb els regidors del PP, sinó que els va donar entrada a la mateixa Comissió de Govern.

    Hi ha persones que perden la memòria fàcilment i el senyor Paladella és una d’elles.

    ResponElimina
  4. ADEVERTIMENT D'ERROR EN EL COMENTARI NÚMERO 3 (11 D'ABRIL, 13'42 H.)QUE ACABO DE PENJAR. Degut a alguna cosa queno ho he fet del tot bé, EL TEXT DEL COMENTARI HA QUEDAT MUTILITAT DE MANERA INCOMPRENSIBLE. ADVERTIT L'ERROR, PUBLICO EL COMENTARI ENT OTA LA SEVA EXTENSIÓ REAL ORIGINAL. DIU AIXÍ:

    En el cara a cara mantingut el proppassat 31 de març al Canal 21 de les Terres de l’Ebre entre els senyors Joaquim Paladella i Ramon Arnal, dos dels caps de llista que concorren a les eleccions municipals d’enguany per a presidir l’Ajuntament de Batea, el primer, alcalde actual de la vila i candidat per la UPTA, considerava que Cent per Cent per Batea, la candidatura independent encapçalada pel senyor Arnal, “és una marca blanca de CiU”.

    A la vista d’aquestes consideracions, cal suposar que el senyor Paladella en deu saber molt de marques blanques electorals. L’any 1991, quan ell va presentar-se a les eleccions municipals com a cap de llista de la UPTA, la seva candidatura devia ser una marca blanca de PP perquè la conformaven molts simpatitzants d’aquest partit polític i perquè, en arribar a l’Alcaldia malgrat no no haver obtingut majoria absoluta, el seu grup, no solament va governar conjuntament amb els regidors del PP, sinó que els va donar entrada a la mateixa Comissió de Govern.

    Hi ha persones que perden la memòria fàcilment i el senyor Paladella és una d’elles.

    ResponElimina

US PREGUEM QUE SIGUEU RESPECTUOSOS I CONSTRUCTIUS EN ELS VOSTRES COMENTARIS, GRÀCIES.